Ver Elini Aşk Konusu Ne? Tanıtım Fragmanı?


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 20:18
0

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Ver Elini Aşk’ın konusu ne? Ver Elini Aşk dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Ver Elini Aşk dizisi jenerik müziği nasıl? Ver Elini Aşk ne zaman başlıyor?

Ağustos ayında çekilmeye başlayan dizi Ver Elini Aşk için geri sayım başladı. Ver Elini Aşk dizisinin Eylül ayının sonlarına doğru ekranlara gelmesi bekleniyor. Yeni sezon için hazırlıklarını hızla sürdüren Kanal D dizi ekibi yeni dizisi Ver Elini Aşk’a çok güveniyor.


Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor? Ver Elini Aşk Çekim Yeri Neresi? <<<tıklayınız


Ver Elini Aşk Dizisi Konusu?

Sevda Erginci, Ali İl, Asuman Dabak gibi ünlü isimleri bir araya getiren dizinin büyük bir aşk hikayesini konu alacağı iddia ediliyor. Sevda Erginci ve Ali İl’in yaşadığı aşkı tüm gerçekçi haliyle ortaya koyacak olan dizinin tanıtım fragmanı sizler için haberimizin sonunda yer alıyor.  Ayperi, köşkün sahibi tarafından torunu ile evlendireceğini öğrendiğinde Antep‘ten, İstanbul‘a kaçar. Yolu, Kaan ve bebeği Su ile kesişince Ayperi’nin kaçış hikayesi komik bir kapana döner.

Önceden adı Peri Masalı olarak açıklanan dizi, adını aldığı peri masallarındaki aşkları tekrar televizyon ekranlarına getirecek. Güçlü bir aşkın önünde engeller bulunsa da tüm engelleri aşabileceğini gösteren dizi, büyük ilgi çekecek gibi görünüyor.

Kanal D ekibi, dizi hakkında ayrıntıları paylaşmaktan kaçınsa da dizinin çekimlerinin Gaziantep’te başladığı da kesinleşti. Ver Elini Aşk dizisinin hangi gün yayınlanacağı ise henüz belli olmadı.

Sizce Ver Elini Aşk hangi gün ne zaman yayınlanmalı? Dizideki oyuncuların oyunculuk performanslarını nasıl buldunuz? Görüş ve önerilerinizi bizimle lütfen paylaşın.

Güncelleme: Dizimizin yayın tarihi belli oldu. Ver Elini Aşk 7 Eylül Perşembe 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Ver Elini Aşk dizisinin  tanıtım fragmanını sitemizde izleyebilirsiniz. Diziler ile ilgili en güncel bilgiler için bizi takipte kalın!