Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 01:38
3

Yaz sezonunun sonuna yaklaşılırken Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Ver Elini Aşk dizisinde kimler var? Ver Elini Aşk dizisinde kimler rol alıyor? Sorularının cevapları sizler için haberimizde!

Kanal D ekranlarında yaz aylarının sonlarına doğru izleyicisi ile buluşması planlanan dizide birbirinden ünlü oyuncular da yer alıyor. Cast ve senaryo çalışmaları bir süredir devam eden dizide tüm hazırlıklar tamamlandı.

Ver Elini Aşk dizisinin başrolleri için ünlü oyuncular Ali İl ve Sevda Erginci ile anlaşıldı. Büyük bir hikayeyi izleyicisi ile buluşturacak olan dizi, yeni sezon öncesinde seyircileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.


Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor? Ver Elini Aşk Çekim Yeri Neresi? <<<tıklayınız


Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ver Elini Aşk Kaan (Ali İl) Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Böyle Bitmesin dizisi ile ekranlara merhaba diyen ünlü oyuncu daha sonra Seni Bana Yazmışlar, Küçük Kadınlar, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde yer almıştır. En son Kanal D ekranlarında yer alan Poyraz Karayel dizisinde Saadettin Umman karakterini canlandırmıştır.

Ver Elini Aşk Ayperi (Sevda Erginci) Kimdir?

1993 yılında doğan oyuncu genç yaşına rağmen oyunculuk alanında oldukça tecrübelidir. Henüz 19 yaşında iken Özgü Namal ve Ozan Güven’in başrolleri paylaştığı Koyu Kırmızı dizisinde rol alan oyuncu daha sonra da birçok dizide yer almıştır. Veda ve Karagül gibi beğenilen dizilerde de başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncu en son Birce Akalay’ın başrolü oynadığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Sevda karakterine can vermiştir. Dizideki lakabı Kara Sevda olsa da ünlü oyuncu yeteneği ile büyük alkış toplamıştır.

Ver Elini Aşk Mine Kimdir? (Asuman Dabak Kimdir?)

1970 doğumlu olan oyuncu seslendirme sanatçılığı ve oyunculuk yapmaktadır. Aynı zamanda Kanal D ekranlarında Gel Barışalım isimli programı sunmaya başlamış ancak program RTÜK tarafından kaldırılınca sabah programı yapmaya başlamıştır. Tatlı Hayat dizisindeki performansı ile çok beğenilmiştir.

Ver Elini Köksal Engür (Mehmet Emin Adana) Kimdir?

Mehmet Emin, Kaan’ın dedesi. Gaziantep’in en zenginlerinden. Ağa ama şehirde bir konakta yaşıyor, torunlarını Amerika’da okutsa da köklerinden ve geleneklerinden hiç kopmuyor. Çok otoriter biri, son derece katı, despot ve gelenekçi. Aslında sevgi dolu bir kalbi var ama onun koyduğu kuralları kimse yıkamaz. Onun aile çatısı altında yaşayan herkes, onun kuralları ile yaşamak zorunda. Köksal Engür, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 1947 Kars doğumludur. Jale Engür ile evlidir.

Ver Elini Hakan Pişkin (Fedai) Kimdir?

Ver Elini Ceren Koç (Lalin) Kimdir?

Ver Elini Büşra Çam (Kiraz) Kimdir?

Ver Elini Mesut Yılmaz (Mesut) Kimdir?

Ver Elini Gamze Demirbilek (Ayten) Kimdir?

Ver Elini Duygu Karaca (Simten) Kimdir?

Ver Elini Gökay Müftüoğlu (Oğuz) Kimdir?

Ver Elini Burcu Günay (Belma) Kimdir?

Diğer Oyuncular; Nihal Menzil (Nazmiye), Metin Keçeci (Selo), Toygun Ateş (Asım Dede), Nazan Ayas (Lütfiye)

Comments are closed.