Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor? Ver Elini Aşk Çekim Yeri Neresi?


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 18:21
4

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Ver Eline Aşk çekimlere başladı. Ver Elini Aşk dizisi nerede çekiliyor? Yeni dizi Ver Elini Aşk’ın çekimlerine başlaması ile Ver Elini Aşk dizisi ile ilgili bilgiler netlik kazanmaya başladı.

Ağustos ayında çekimlerine start verilen Ver Elini Aşk dizisi Eylül ayının sonunda seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekibi büyük bir aşk hikayesinin anlatılacağı Ver Elini Aşk dizisinin konusuna çok güveniyor.

Dizinin ilk olarak adını aldığı Peri Masalı,  peri masallarındaki aşkları tekrar televizyon ekranlarına getirecek gibi görünüyor. Dizinin adı daha sonra değiştirilse de Ver Elini Aşk’ta büyük bir aşk masalı anlatılacak. Yeni dizi Ver Elini Aşk’ın başrol oyuncuları ilk başrol deneyimlerini bu dizide kazanacak.

Yeni dizi Ver Elini Aşk’ın başrollerini Koyu Kırmızı, Veda, Karagül ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerindeki oyunculuk performansıyla dikkatleri üstüne çeken Sevda Erginci ve Seni Bana Yazmışlar, Küçük Kadınlar, Aşk Bir Yalan, Seher Vakti, Ihlamurlar Altında, Kırık Kanatlar, Türkü Filmi, Sırlar Dünyası gibi birçok dizide rol alan ve son olarak Poyraz Karayel dizisindeki Sadrettin rolüyle izlediğimiz  Ali İl paylaşacak. Sevda Erginci ve Ali İl arasındaki büyük aşk izleyicileri büyüleyecek gibi görünüyor.


Ver Elini Aşk Dizisindeki Ayperi Kim? Ayperi karakterini kim canlandırıyor?


Birçok diziye ev sahipliği yapmış ilimiz Gaziantep’de çekimlerine başlanan Veri Elini Aşk dizisinin ilerleyen bölümlerde İstanbul’a taşınması bekleniyor. Ver Elini Aşk dizisinin romantik komedi tarzında olacağı söyleniyor.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Ver Elini Aşk’ın yapımcılığını Salacak yapım şirketinin üstleneceği açıklandı. Yeni dizi Ver Elini Aşk ile ilgili merak edilen tüm sorulara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Comments are closed.