Vatanım Sensin’in Yıldız’ın(Pınar Deniz) Yeni Dizisi Ne? 2018-2019 Sezonu Hangi Dizide?


Güncelleme: 30 Haziran 2018 : 10:14
0

İki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle gündeme gelen Pınar Deniz, yeni bir diziye kucak açtı. Yeni sezonda hangi dizide oynayacağı  merak konusu olmuştu. Peki  başarılı oyuncuyu yeni sezonda hangi dizide ve nasıl  bir rolde göreceğiz?

Pınar Deniz, Leke isimli bir dizide oynamaya hazırlanıyordu. Lakin dizi rafa kaldırılınca başka projeleri  göz önünde bulundurdu. Başarılı bir kanal olan FOX TV yeni projesini  Pınar Deniz’e sundu. Güzel oyuncu son alınan haberlere göre TMC Film’nin FOX için hazırladığı “Kırık Ayna” dizisiyle boy gösterecek . Şimdiden izleyiciler tarafından dizinin konusu ve Pınar Deniz’in rolü merak edilmeye başlandı bile…

Bu dizi dram türünde oluşturulacak. Ünlü senarist Volkan Gürses’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in  oturduğu gündeme getirildi. Oyuncu kadrosunun da özenle seçildiği dizinin detayları.

Kırık Ayna isimli dizisinin çekimlerine temmuz sonunda başlanacağı  izleyicilere duyuruldu.  Dizinin Sloganı “Bedeline hazırsan gök kuşağının renklerinde ışıklarla yıkanırsın” olarak belirlendi. Pınar Deniz’in ise şöhret hırsı olan, oldukça havalı Gökçe Yücel’i  canlandıracağı söylentiler arasında. Sizce  Vatanım Sensin de yakaladığı performansı burada da sergileyebilecek mi? Bakalım Kırık Ayna dizisi ilgi görebilecek mi? Dizi hakkındaki düşünceleriniz neler?

[kirmizitext]Kırık Ayna Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? için tıklayınız[/kirmizitext]