Vatanım Sensin Hilal Ölecek Mi? Öldü Mü? (50.Bölüm)


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 14:42
0

Vatanım Sensin dizisinde ülkenin kurtuluşuna yavaş yavaş yaklaşırken olaylar ve heyecan da giderek artıyor. Dizinin son bölümünde Hilal, ıssız sokaklarda panik içinde Leon’u ararken bir Yunan askeri tarafından tek kurşunla vuruluyor. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Hilal ölecek mi? öldü mü? Miray Daner diziden ayrılıyor mu?

Vatanım Sensin dizisinin fenomen çifti Leon ve Hilal’i ölüm mü ayıracak? Vatanım Sensin 50. bölümde neler yaşandı? Hilal’in vurulma aşaması nasıl gelişti? İzmir’i Filipos’a teslim etmek istemeyen Türkler İnönü’den gelen zafer haberiyle ikinci bir sevinç yaşar.Savaşın hala devam ettiğinin farkında olan Azize civar köyde muhtaç ve zor durumda olan kadınlara yardım etmek için dostlarıyla harekete geçer. Bu sırada mağlubiyetin verdiği eziklikle çığırından çıkan Yunan askerlerinin saldırısına karşı koyacaktır.

Öte yandan Yunan Kralı ve Kraliçesi şehre gelir ve ordularının Filipos’tan çekilmesi emrini verir. Bu gelişmenin ardından umutlanan Cevdet Yunanlılara  son darbeyi indirmek için en doğru zaman olduğunu düşünür. Ve İsmet Paşa’ya harekete geçmenin tam zamanı olduğunu söyler. Bu durum Yunanlıların planı da olabilir.

Dizinin en çok takip edilen ve sevilen karakterinden Hilal Vatanım Sensin 50. bölümde Yunan askerinin tek kurşunuyla vuruluyor. Dizinin başından beri pek çok kez ölümün kıyısından dönen Hilal ölecek mi? Dizi yavaş yavaş finale giderken Miray Daner için ayrılık vakti gel mi? Miray Daner Vatanım Sensin dizisinden ayrılacak mı?

Vatanım Sensin Hilal ölecek mi? öldü mü? sorularının yanıtını dizinin yeni bölümünde daha sağlıklı bir şekilde alacağız. Fakat Miray Daner Vatanım Sensin final bölümüne kadar dizide yer alacaktır.