Vatanım Sensin Dule Kim? Fransız Mösyö Dule Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 23:46
0

Tarih konulu başarılı projelerden biri olan Vatanım Sensin kadrosunu genişletmeye, yeni karakterleri izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Diziye 52. bölümden itibaren dahil olan Vatanım Sensin Dule kim? Fransız Mösyö Dule gerçek adı ne? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Tüm merak edilenler ve daha fazlası haberimizin devamında…

Yetenekli ve yakışıklı oyuncu Serkan Altınorak’ın hayat verdiği karakter dizide bir silah tüccarıdır. Fransız olduğu bilinen ve Diplomat Mösyö Dule olarak tanınan karakter diziye nasıl bir heyecan katacak? Buna ilerleyen bölümlerde izleyerek tanık olacağız.

Vatanım Sensin Dule yani Mösyö Dule karakterine hayat veren Serkan Altunorak, son olarak Star TV’nin sevilen projelerinden Cesur ve Güzel dizisinde rol almıştı. Serkan Altunorak; 24 Aralık 1976 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimli oyuncular arasında yer alan Altunorak Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünde ikinci eğitimini almıştır.

Kendisini oyuncu olarak tanıdığımız ve rol aldığı projelerde başarısıyla adından söz ettiren Serkan Altunorak, 90’lı yıllarda Bugs Bunny karakterini seslendiren isimdir. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz’de Unisex Bekir karakteriyle başlayan oyunculuk kariyeri  2006 yılında İmkansız Aşk’ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda’da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak’ta Merdan, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut, 2009 yılında Melekler Korusun dizisinde konservatuvar eğitmeni rolleriyle devam etmiştir. Bir sonraki karakteri üstün oyunculuk performansı sayesinde hep bir önceki rolünü unutturmuştur.

Çocuklar Duymasın, Karım ve Annem, Yaseminnanne dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol alan Serkan Altunorak 2006 yılında yayınlanan İmkanız Aşk dizisinde yaşadığı talihsiz kazayla da uzun süre konuşuldu. Dizinin bir bölümünde senaryo gereği Rus Ruleti oynaması gereken oyuncu silahı kafasına dayayıp tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılıp ağır yaralanmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu olduğu unutulunca Sekan Altunorak büyük bir kaza atlatmıştı. Oyuncu bir süre tedavi görürken dizi de yayından kaldırılmıştı.

 

Şimdilerde Vatanım Sensin Dule karakterine hayat veren Serkan Altunorak’ın rol aldığı başlıca projeler; Bir Günah Gibi, Şüphe, Muhteşem Yüzyıl, Aşkın Kanunu, Evli ve Öfkeli, Cesur ve Güzel. Seslendirdiği karakterler; Red Kit Rintintin, Afacan Loie Glen Glen, Looney Tunes Bugs Bunny, Richie Rich Richie, Smallville Clark Kent

Serkan Altunorak’ın Vatanım Sensin dizisinde konuk oyuncu olarak rol alacağını ekleyelim. 

https://www.youtube.com/watch?v=kJuVLD97M0U