Vatanım Sensin Hilal’i Gerçek Adı? Hangi Dizide Oynayacak? Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 5 Nisan 2018 : 16:15
0

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Miray Daner’in yeni projesi ne? Son dönemin en iyi çıkış yapan genç oyuncuları arasında yer alan Vatanım Sensin Hilal’i hangi dizide oynayacak? 

Vatanım Sensin dizisinde 51 bölümlük ekran serüvenini tamamladıktan sonra diziden ölerek ayrılan Miray Daner’in şimdiden hangi dizide rol alacağı büyük merak konusu oldu. İlk olarak Medcezir dizisinde izlediğimiz genç yetenek Miray Daner, Vatanım Sensin dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Vatanım Sensin dizisiyle büyük sıçrayış yapan genç oyuncu bu diziyle birlikte hayran sayısını artırdı. Bir süre daha Vatanım Sensin Hilal’i olarak hatırlayacağımız genç yeteneğin yeni projesi hayranları tarafından büyük merak konusu oldu.

Vatanım Sensin dizisinde ilk bölümden itibaren rolünü başarıyla yerine getiren Miray Daner dizinin son bölümünde Yunan askeri tarafından vuruldu ve Leon tarafından hastaneye getirildi. Bilincini kaybeden Hilal’in kurtulması için doktorlar ellerinden geleni yapsa da Hilal ne yazık ki hayata tutunamadı. Ve Vatanım Sensin Hilal senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Miray Daner’in diziden ayrılması sosyal medya ve diğer platformlarda büyük hayal kırıklığı yaşattı. Genç oyuncunun hayranları tepkilerini internet üzerinden göstermeye devam etti.

Miray Daner Vatanım Sensin dizisinden ayrılmadan önce dahi birçok yapım şirketinden teklifler almaya başlamıştı. Genç oyuncu geleceğin umut vaat eden yeteneklerinden biri olduğu için teklifler havada uçuşuyor. Miray Daner kendini unutturmadan kısa süre içinde yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönecek. Fakat uzun ve yorucu bir maratondan yeni çıktığı için bir süre tatil yapıp kendine vakit ayıracağını açıkladı.

Vatanım Sensin Hilal’i Miray Daner Kim?Gerçek Adı Ne?

Vatanım Sensin Hilal karakterine hayat veren Miray Daner oyunculuğu ile gündemden düşmüyor. Miray Daner kimdir soruları hala sıklıkla sorulmaya devam ediyor. Miray Daner 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda oyunculuğa başlayan Miray Daner, ilk olarak 2009’da Bez Bebek dizisinde rol aldı. Daha sonra Papatyam dizisinde Gonca karakterine hayat verdi. 2015’te Medcezir dizisinde canlandırdığı Beren karakteri ile ünlendi. Günümüzde  Vatanım Sensin’de rol alan Miray Daner,  Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gibi usta oyuncularla birlikte çalışma fırsatı yakalamıştır. Zorlu Center’da düzenlenen Altın Kelebek’te yıldızı parlayan oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Miray Daner’in yeni sezonda kiminle partner olmasını istersiniz? Miray Daner’in Vatanım Sensin dizisinden erken ayrılışı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.