Vatanım Sensin İzzet Gerçekte Kimdir? Kadir Kandemir Hakkında Detaylar


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 15:43
0

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Kanal D’nin gözde dizilerinden Vatanım Sensin final bölümüne ramak kala yeni oyuncuları diziye dahil etmeye devam ediyor.  Dizinin 53. bölümünde İzzet karakterine hayat veren Kadir Kandemir kamera karşısına geçiyor. Vatanım Sensin İzzet kim? Kadir Kandemir hakkında tüm detaylar…

Yönetmenliğini Taylan Biradeler’in üstlendiği dizinin 53. bölümü 26 nisan perşembe ekrana gelecek. Dizide sürpriz iki ismin katıldığını göreceğiz. Bu isimlerden biri daha önce Beyaz Gelincik, Lale Devri ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol alan tecrübeli oyuncu Kadir Kandemir. Kadir Kandemir, Vatanım Sensin İzzet rolüyle izleyici karşısına geçiyor.

Kadir Kandemir kim; 1 Ocak 1980 Rize doğumlu oyuncu 38 yaşındadır. Son olarak Kocaman Ailesi dizisinde Hakan karakterine hayat vermiştir. Öncesinde pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır fakat hiç bir zaman kendisini başrol oyuncusu olarak izlemedik.

2004 yılında başlayan oyunculuk kariyeri boyunca, Fırtına Hayatlar, Beyaz Gelincik, Hırsız Polis, Organize İşler, Hayatımın Kadınısın, Kavak Yeller, Sessiz Fırtına, Derdest, Cam Kırıkları, Ejder Kapanı, 4. Osman, Güneydoğudan Öyküler, Lale Devri, Kayıp Aranıyor, ve Kocaman Ailesi.

Kolpaçino filmindeki performansıyla çok beğenilmiş ve üstün bir performans sergilemiştir. Günümüzde usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Vatanım Sensin dizisinde İzzet karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Vatanım Sensin dizisi önümüzdeki günlerde ekran macerasını sonlandıracak. Dizi yolun sonuna geldi. 2 sezon boyunca başarıyla devam eden ve tarihin önemli bir dönemini izleyiciyle buluşturan Vatanım Sensin dizisi son ana kadar oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.