Vatanım Sensin 19 Nisan Neden Yok?


Güncelleme: 18 Nisan 2018 : 19:38
0

Vatanım Sensin 19 nisan perşembe var mı yok mu soruları hafta boyunca yanıt aradı. Dizi her hafta yeni bölüm için art arda 2 fragman yayınlarken bu hafta yeni bölüm fragmanını vermemesi izleyenleri şaşırttı. Vatanım Sensin 19 nisan neden yok sorusunun yanıtı haberimizin devamında.

Dizilerin tanıtım fragmanları yayınlandığında yeni bölümün haftaya aynı saatinde ekrana geleceğini garantilemiş oluyoruz. Fakat Vatanım Sensin dizisi için bu hafta aksi bir durum söz konusu oldu. Dizinin yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlanmadı. Bu durumda dizinin takipçileri son ana kadar Vatanım Sensin bu hafta yok mu sorusuna yanıt aradı.

Vatanım Sensin 19 nisan perşembe 53. bölümü izleyici karşısına çıkacak. Kanal D yayın akışında Vatanım Sensin yeni bölüm tanıtımı yapılıyor. Fakat son anda bir değişiklik olup dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyebilir. Çünkü 19 nisan perşembe Türkiye Kupası yarı final karşılaşması var. Atv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak maç, Vatanım Sensin dizisini izleyicisini büyük ölçüde kendine çekecektir. Bu nedenle Kanal D reytingleri riske atmak yerine dizinin özel yada tekrar bölümünü yayınlayabilir.

Vatanım Sensin 19 nisan yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor, yeni bölüm ne zaman sorularının yanıtını sizler için şimdiden veriyoruz. Vatanım Sensin 19 nisan perşembe Türkiye Kupası Beşiktaş- Fenerbahçe karşılaşması nedeniyle yayınlanmıyor. Bu durum yayıncılık esasları gereği ne kadar etik bir karar tartışılır. Fakat adım adım finale giden Vatanım Sensin dizisi için alınan kararın çok yanlış olduğunu düşünüyoruz.

Vatanım Sensin dizisi 53. bölümü ile 26 nisan perşembe ekrana gelecek.