Vatanım Sensin 23 Kasım Özeti Fragmanı-Cevdet Azize ve Oğlunu Bulacak mı?


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 23:19
0

Vatanım Sensin 16 Kasım’da ekranlara gelen 33. Bölümü ile heyecan dolu sahneleri ekranlara taşıdı. Cevdet görevi ile uğraşıeken bir yandan da ayrı düştüğü Azize’nin yokluğu ile uğraşmaktadır. Azize nerededir? Öldü olarak bildiği Azize’yi bulacak mı? Hepsi ve daha fazlası Vatanım Sensin 34. Bölüm Fragmanında. Peki Vatanım Sensin 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin’in 23 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan 34. bölümünde neler yaşanacak? İşte Detaylar.

Vatanım Sensin 33. bölümünde Cevdet yaptığı bir plan ile Ankara’ya kurulmak istenen kumpası çözmüş ve bertaraf etmiştir. Ancak bu planı bozarken Dağıstanlı’yı da bu oyunun bire parçası olarak görümüş ve oyuna dahil etmiştir. Dağıstanlı ise tanımadığı Cevdet’e düşman kesilmiş ve onu öldürme planları yapmıştır. Cevdet ise Ankara’nın da peşinde olduğu Dağıstan’lı ile yüzleşme emri almıştır. Onu gerçek yüzünü öğrenmek için görevlendirilmiştir.

Diğer taraftan Azize’nin yaşadğıkları yavaş yavaş ortaya çıkaken Cevdet ise ailesini bir arada tutmakta zorluk yaşamaktadır. Azize’ye ulaşmaya ramak kalmıştır. Azize’nin çok yakınındadır.


Vatanım Sensin Tarihte Dağıstanlı Var mı? Dağıstanlı Gerçekte Kimdir?<<<tıkla


Vatanım Sensin 34. Bölüm Fragmanı izle-Güncellenecektir