Ünal Kaplan Ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm Fragmanı Analizi


Güncelleme: 11 Kasım 2018 : 22:14
0
Ünal Kaplan Ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm Fragmanı Analizi

 ATV’nin sevilerek izlenen rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 114. Bölümle yine nefesleri kesti ve hayranları EDHO 115. Bölümü merakla beklemeye başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1154. Bölümde yaşananlar…

Çakırbeyli ailesinin sorumluluğu İlyas’ta!

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek sorumlunun İlyas olduğunu açıkladı. Parasını ve gücünü kaybeden İzzet, İlyas’la uzlaşmak için Fuat’ı devreye sokuyor. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış… Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş’in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir.

Ünal Kaplan Ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm Fragmanı Analizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm Fragmanı İzle!

Diğer yandan Amcası İlyas Çakırbeyli ile arası iyice açılan Alpaslan Çakırbeyli fedailerden neler öğrenecek. Abisi Hızır Çakırbeyli Amca yeğeni barıştıracak mı?Alpaslan Özlem ile arasında nasıl bir köprü kuracak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 115.yeni Bölüm Fragmanı nefesleri kese

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. Bölüm Fragmanı İzle Ünal Öldü’mü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115. Bölüm Fragman ve Edho 115 bölüm fragman incelemesi ve Edho 115 bölüm fragmanı analizi

Ünal ölecek mi? son sahnede Ünal’ı zehirleyen kim? Herkesin aklına bunu yapanın İzzet veya Ateş olduğu gelse de bunu yapan Mitçi Tuncay olabilir.. Ünal’ı Tuncay mı zehirledi? Ateş’in sonu mu geldi? Hani kim biliyor? Cemre’nin bildikleri ve Cengiz’in gördükleri hanin bulunmasına yetecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü Salı 20:00’da Atv izleyicisiyle buluşacak. 115. bölüm yayınlandıktan sonra yaşananların detaylı incelemesini sitemizden okuyabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haberleri için dizi sayfasına gidin tıklayınız: