Ufak Tefek Cinayetler Tunç Öğretmen Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 03:00
0

Salı akşamlarına damga vuran Ufak Tefek Cinayetler çarpıcı konusu ve şaşırtıcı senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. İçinden çıkılmayan entrikaları, aşkları ve başarılı performanslarıyla dikkat çeken oyunculara bir yenisi daha eklendi. Dizinin yeni bölümünde Tunç Öğretmen karakterin canlandıran genç oyuncu izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Özellikle genç izleyici kitlesinin ilgisini çeken yakışıklı oyuncu Tunç kim? 12. bölümde  Pelin ve Tunç Öğretmenin samimi sahneleri geceye damgasını vurdu. İzleyenler, Ufak Tefek Cinayetler Tunç Öğretmen kim  sorularına yanıt aradı. İşte Ufak Tefek Cinayetler Tunç Öğretmen kim sorusunun detaylı analizi…


Ufak Tefek Cinayetler Enver Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Ufak Tefek Cinayetler dizisinde işler iyice içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Serhan’ın nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla hapse atılması Merve’nin çöküşü olmuştur. Merve’nin yıkılışını fırsat bilen Pelin, elindeki tüm kozları oynamıştır. Merve’nin mecburen satışa çıkardığı evi en yakın  dostu Pelin almıştır. Pelin’in bu hamlesi Merve başta olmak üzere herkesi şaşırtır. Adeta bir zafer kazanmış edasıyla evde partiler düzenleyen Pelin’in davranışları Taylan’ı oldukça rahatsız eder. Taylan’la arası bozulan Pelin tam da bu sırada Tunç Öğretmenin ilgisiyle karşılaşır.

Kendini değersiz hisseden Pelin, Tunç öğretmenin iltifatları ve ilgisiyle büyülenir. Dizinin 12.bölümüne Pelin ve Tunç öğretmenin yakınlaşması damga vurur. Oldukça yakışıklı ve karizmatik olan Tunç öğretmen Pelin’in ilgisini çeker. Bu sahnelere tanık olan seyirci Ufak Tefek Cinayetler Tunç öğretmen kim sorusuna yanıt aradı.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde Pelin ve Tunç Öğretmen arasında neler yaşanacak? Taylan, Pelin’in Tunç öğretmenle olan yakınlaşmasını öğrenecek mi? Serhan cephesinde neler olacak? Gerçek suçlu ortaya çıkacak mı? Merve, Pelin arasında neler yaşanacak? Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yine heyecan dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor…

Ufak Tefek Cinayetler Tunç Öğretmen Kim? Cihan Yenici

Ufak Tefek Cinayetler Tunç öğretmen rolünü üstlenen Cihan Yenici 1983 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine oyunculuk alanında devam etme kararı aldıktan sonra Lise Defteri, Bir Dilim Aşk, Kavak Yelleri, Canım Ailem, Yaban Gülü, Hicran Yarası, Huzurum Kalmadı ve Kaçak Gelinler dizilerinde rol almıştır. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Cihan Yenici 1.81 boyunda 70 kg ağırlığındadır. Sanatın her alanına ilgi duyan oyuncu aynı zamanda müzikle de uğraşmaktadır.

Ufak Tefek Cinayetler  Tunç öğretmen kim sorusunun yanıtını sizlerle paylaştık. Sizler Ufak Tefek Cinayetler Tunç karakteri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.