Ufak Tefek Cinayetler Enver Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 01:18
1

Alışılmışın dışında hikayesi, muhteşem kurgusu ve güçlü oyuncularıyla salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Ufak Tefek Cinayetler’de son zamanlarda  ön plana çıkan karakterlerden Enver izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Ufak Tefek Cinayetler Enver kim sorusuyla sık sık karşılaştık. Ve Ufak Tefek Cinayetler Enver kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.


Ufak Tefek Cinayetler Serhan’ın Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kim?


Dizide Serhan’ın asistanı rolünü üstlenen Enver karakteri hem oyunculuğu hemde fiziksel özellikleriyle izleyenlerin dikkatini çeken isimlerden olmayı başardı. Ufak Tefek Cinayetler Enver rolüyle karşımıza çıkan oyuncunun gerçek ismi Yiğit Çelebi’dir.

Dizinin son bölümünde, cemiyetin bütün paralarını kontrol eden Serhan, nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla hapset atılır. Merve ve Serhan’ın bu zor gününde en büyük destekçisi Oya’dır. Oya, Serhan’ın aklanması için büyük bir oyun oynayacaktır. Bu sırada portföy şirketinde paraları olan müşterileri sakinleştirmek ve en kısa zamanda her şeyin yoluna gireceğini anlatma işi Enver’e kalmıştır. Arzu ve Enver butik bir portföy şirketi kurduklarını söyleyerek müşterileri kendi bünyelerine çekmişlerdir. Enver ve Arzu’nun sık zaman geçirmesi Mehmet’in dikkatini çeker. Arzu Mehmet için bir anda kıymete binmiştir. Dizinin son bölümlerinde ve önümüzdeki bölümlerde sık sık göreceğimiz Enver karakteri kim, oynadığı diziler ve özel hayatı hakkında tüm merak edilenler…

Ufak Tefek Cinayetler Enver Kim? Yiğit Çelebi

Ufak Tefek Cinayetler Enver karakterine hayat veren Yiğit Çelebi 1984 İstanbul doğumludur. Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezundur. Plata Film okulunda Ayla Algan’dan oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. Ardından Eric Morris oyunculuk atölyesinde eğitimine devam etmiştir.  Vatanım Sensin, Seksenler, Yahşi Cazibe, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Aşk Ve Ceza dizilerinde rol almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler Enver kim sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Ufak Tefek Cinayetler Enver karakteri hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.