Ufak Tefek Cinayetler Mila (Çocuk Oyuncu) Kim Gerçek Adı Ne


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 12:53
1

Star TV’nın iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler yayın hayatına başladı. Dizinin en dikkat çeken özelliği güçlü ve kalabalık oyuncu kadrosu. Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve’nin kızı rolünü canlandıran çocuk oyuncu Mila Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin büyümüşte küçülmüş çocuğu Mila sevimliliğiyle izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Tüm heyecanıyla devam eden dizide Mila karakterini canlandıran  Lavinya Ünlüler hakkında tüm merak işte edilenler.

Ufak Tefek Cinayetler Dizi Müziği Jenerik Müziği Dinle

Ufak Tefek Cinayetler Lavinya Ünlüler Kimdir? Dizinin sevimli oyuncusu Lavinya Ünlüler 6 yaşında. Oyuncu olmak istediğini ailesine söylemesiyle ekran macerası başlayan Lavinya, bir çok markaya modellik yapmış ve en iyi stil sahibi çocuk ünvanının sahibi olmuştur.

Emel Müftüoğlu’nun Hovarda isimli şarkısının klibinde de rol aldıktan sonra Reaksiyon isimli dizide oynadı. Daha sonra Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Kadir Doğulu’nun kızı Çiçek rolüyle herkesi kendine hayran bıraktı. Dizide Merve ve Serhan’ın kızı Mila karakterini canlandırıyor.

Kendisinin gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Lavinya Ünlüler uzun yıllar ekranlarda boy gösteren oyuncular arasına girecektir. Kendisine yeni dizisinde başarılar dileriz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ilk bölümü ile büyük ilgi gördü. Herkesin kendi hayatından bir parça bulduğu dizi uzun süre ekranlarda olacağının sinyallerini ilk bölümüyle verdi.

 

1 YORUM

Comments are closed.