Türk Malı Dizisi Deren (Burcu Binici) Kimdir? Hayatı ve Kariyeri


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 22:41
0

Türk Malı Deren kimdir?, Türk Malı dizisinde Deren karakterini canlandıran Burcu Binici kimdir?, Türk Malı Deren daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Ayrıntılar haberimizde.

Türk Malı dizisindeki Deren karakterini Burcu Binici canlandırmaktadır. Burcu Binici, 1986 yılında Erzurum’da doğmuştur. Dansa merakı ile bilinen Burcu Binici, şans dersleri de almıştır. Burcu Binici’nin oyunculuğa başlaması Meral Okay sayesinde olmuştur. Oyunculuk öncesinde Bankacılık, İlaç Mümessilliği gibi birçok görev üstlenmiştir. Anadolu Ateşi isimli dans grubunda bir hoca Burcu Binici’nin yeteneğini keşfetmiştir.

Burcu Binici Anadolu Ateşi’nde dans çalışmalarını sürdürürken yapımcı Meral Okay’dan Bir Bulut Olsam dizisi için teklif almıştır. Ünlü oyuncu 2007 yılında oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Daha sonra Sensiz Yaşayamam dizisinde yer alan oyuncu 2012 yılında Düriye’nin Güğümleri dizisinde Düriye karakterini canlandıran İpek Tuzcuoğlu’nun kızını canlandırmıştır.

Daha sonra Sarı Siyah, Altı Mantı, Biz Babasız Büyüdük ve Uçurum gibi yapımlarda yer almıştır. 2011 yılında Eray Koçak ile evlenen oyuncu, 2012 yılında boşanma kararı almıştır.

Burcu Binici, Kertenkele isimli dizide rol alan oyuncu Ahmet Kayakesen ile evlilik hazırlığı yaparken oyuncunun kendisini aldattığını öğrenmiştir. Aldatıldığını ve Ahmet Kayakesen’i sosyal medya üzerinden ifşa etmesiyle de adından sıkça söz ettirmiştir.