Türk Malı Dizisi Selin (Buse Narcı) Kimdir? Kariyeri-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 5 Haziran 2017 : 18:37
0

Türk Malı dizisinde Selin karakterine can veren Buse Narcı kimdir? Buse Narcı daha önce hangi dizilerde yer almıştır? Türk Malı dizisindeki Selin Kuzu karakteri ile ekranlarda olan Buse Narcı hakkında sizler için araştırma yaptık.

1993 doğumlu olan Buse Narcı, Fethiye’de doğmuştur. Kenan Işık’ın rahatsızlanmadan önce sunmuş olduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli bilgi yarışmasında ilk soruda elenmiştir. İlk soruda elenmiş olması başta onu üzmüş olsa da daha sonra ünlenmesini sağlamıştır.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından sonra da Bugün Ne Giysem isimli moda programı ile adından söz ettirmiştir. Hem güzelliği hem de fiziği ile beğeni toplayan Buse Narcı’nın adı birçok magazin olayıyla da gündeme gelmiştir.

Buse Narcı, Tevfik Hiçyılmaz isimli önemli tiyatro eğitimcisinden de tiyatro dersleri almıştır. Özcan Deniz’in Nurgül Yeşilçay ile beraber başrolleri paylaştığı filmi İkinci Şans’ta yer aldığı söylense de kendisi bu sahnelerin daha sonra silindiğini iddia etmiştir.

Buse Narcı’nın yaşı küçük olmasına rağmen adı ilk önce Özcan Deniz ile anılmıştır. Hatta ensesinde yer alan “Ö” şeklindeki dövmesinin Öczcan Deniz’in baş harfi olduğu söylense de vefat eden babasının baş harfi olduğunu söylemiştir.

Buse Narcı’nın adı Özcan Deniz’den sonra Emre Altuğ ile de anılmıştır. Ancak konu ile ilgili Emre Altuğ tarafından da Buse Narcı’dan da bir açıklama yapılmamıştır.

Türk Malı Dizisi Atom (İlke Korkmaz) Kim? Atom Kuzu Oynadığı Diziler

Türk Malı Dizisi Onur ( Anıl İlter) Kimdir? Yaşı Boyu Kilosu