Türk Malı Neden Final Yapıyor? Neden Kaldırıldı?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 18:04
0

Star Tv ekranlarında yayınlanan Türk Malı dizisinin yeni başlayan ikinci sezonu neden bitiyor? Türk Malı dizisi neden erkenden final yapıyor?

Star Tv ekranlarında Şafak Sezer, Hasibe Eren, Hamdi Alkan ve Ayhan Taş’ın başrolleri paylaştığı ve ikinci sezonuna yeni başlayan Türk Malı dizisinin final yapması kararı alındı. Dizi 8. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek.

Türk Malı Dizisi Eren Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi

Türk Malı dizisi, aslında çok uzun sezonlar öncesinde Show Tv ekranlarında başlamıştı. Dizi o dönemlerde çok sevilmiş ve izlenmişti. Ancak zamana yenil düşerek final kararı alınmıştı. Yaz sezonuna girerken Star Tv, sevilen diziyi yeniden hayata geçirdi. Kadroya Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Hasibe Eren gibi oyuncular da dahil edildi.

Türk Malı, aslında yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde üst sıralarda yer almıştı. Ancak zamanla diziye olan ilgi neredeyse tamamen bitti.

Türk Malı dizisinin ikinci sezonunda Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar diziden ayrıldı. Dizi ilk bölümüyle ilgi göremeyince saat değişikliğine gitti. Ancak bu durum da dizinin izlenmesini sağlayamadı ve dizi kesin final kararı aldı.

Türk Malı dizisi yeni sezonunda birbirinden ünlü oyuncularla yoluna devam ediyordu. Hamdi Alkan, Ayhan Taş, Gülhan Tekin gibi önemli isimleri kadrosuna dahil eden dizinin final yapması diziyi izleyenleri üzecek.

Türk Malı dizisinden boşalan güne hangi dizinin geleceği henüz netleşmedi. Yeni sezonda birbirinden güzel dizileri izleyicisi ile buluşturan Star Tv’nin Türk Malını geçtiğimiz sezon bitirmek yerine sezon finali ile oyalaması da yanlış bir karar olmuş gibi görünüyor.

Sizce Türk Malı dizisi yoluna devam etmeli miydi? Diziyi izliyor muydunuz?

Mehmet Ali Erbil Türk Malı Dizisinden Neden Ayrıldı?