Türk Malı Ayrılan ve Yeni Giren Oyuncular


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 16:43
0

Türk Malı dizisinde ikinci sezonda hangi oyuncular katıldı? Türk Malı dizisinden sezon finali ile birlikte hangi oyuncular ayrıldı?

Bir dönemler Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Abiye Kuzu, Erman Kuzu ve ailesinin maceralarını komedi dizisi şeklinde ekranlara getiren dizi yaz sezonuna doğru tekrar izleyici ile buluşmuştu.

Mehmet Ali Erbil Türk Malı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar gibi isimleri kadrosuna buluşturan dizi, 6. bölümüyle sezon finali yaparak herkesi şaşırtmıştı. Sezon finalinin sebebi olarak da düşük giden reytingler gösterilmiş. Ancak dizi final yapmak yerine sezon finali yapmış ve yeni sezona güvenerek ekranlarda kalmaya devam etmişti.

Diziye olan ilginin arttırılması için yeni sezonda diziye bazı isimler dahil edildi. Biz de bu isimleri sizler için haberimizde derledik.

Türk Malı dizisinin yeni sezonundan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve eski eşi Nergis Kumbasar yer almayacak. Mehmet Ali Erbil, dizide yorulduğunu söyleyerek ayrıldığını iddia etse de daha sonra dizinin asistanına mesajlar attığı için dizi ile ilişiğinin kesildiği iddia edildi. Ünlü şovmen ise suçlamaları kabul etmedi.

Türk Malı Eren Kimdir? (Osman Aydın Kimdir?)

Diziye ilk katılan isim yakışıklılığıyla dikkat çeken Eren karakteri ile Osman Aydın oldu. 1986 İzmir doğumlu olan oyuncu Uluslararası Lojistik Bölümünden mezundur. TV 8 ekranlarında yayınlanan Fenomen isimli program sayesinde tanınmıştır.

Türk Malı Hamdi Alkan Kimdir?

1967 doğumlu olan oyuncu Ankara’da doğup büyümüştür. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Reyting Hamdi isimli program ile tanındı. Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışma programının yapımcılığını yapan oyuncu hem yapımcılık hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapmaktadır.

Türk Malı Korkut Kimdir? (Ayhan Taş Kimdir?)

1976 doğumlu olan oyuncu Mahşer’i Cümbüş isimli tiyatro oyununa benzer bir şov ile tanınmaya başlamıştır. Anlık doğaçlama yapılan tiyatrodaki başarısının ardından Anında Görüntü Şov, İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde rol almıştır.

Türk Malı Hidayet Kimdir? (Gülhan Tekin Kimdir?)

1975 doğumlu olan oyuncu Bir Demet Tiyatro ile tiyatro kariyerine ilk adımı atmıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında hem metin yazarlığı hem de oyunculuk yapmıştır. Organize İşler, Avrupa Yakası, Hükümet Kadın gibi projelerde yer almıştır.

Siz dizinin yeni oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Diziye yeni katılan oyuncuları beğendiniz mi? Sizce yeni oyuncular diziye uyum sağlamış mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Türk Malı Dizisi Erken Final mi Yapacak? Türk Malı Tuttu mu? Reytingleri nasıl