TRT 1 Ana Haber Sunucusu Canan Yener Reçber Kimdir?


Güncelleme: 3 Temmuz 2018 : 13:53
0

Daha önce TRT1 ekranlarında Ana Haber bültenini sunan Zafer Kiraz’ın ayrılmasından sonra yeni sunucunun kim olacağı merak ediliyordu. Zafer Kiraz’ın yerine kimin geleceği belli oldu. Yeni sunucu Canan Yener Reçber olduğu bizzat kendisinin sosyal medya hesabından duyuruldu. Çiçeği burnunda sunucu Canan Yener Reçber kimdir?

Canan Yener Reçber sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “Yeni adres, yeni heyecan Bundan böyle Türkiye’nin birinci kanalında Ana Haber Bülteni’nde buluşalım Her akşam saat 19:00’da TRT 1ekranına bekliyorum”

Canan Yener Reçber Kimdir?

Reçber, aslen Sakarya’nın Hendek ilçesinde doğmuştu. Lise yıllarına kadar eğitimini Hendek ilçesinden tamamlayan Canan Yener Reçber, ardından İşletme bölümü okumuştur. İlk tv tecrübesini Sakarya’da özel bir kanal olan Kanal 54’de yaşamıştır. Bu kanal iflas edip kapandıktan sonra bir diğer özel kanal olan Kanal 48’den teklif almış ve orada işe başlamıştır.

Marmaris’te 2 yıl çalıştıktan sonra Sakarya’ya gelen Canan Reçber, Kent TV ekranlarında kariyerine devam etmiştir. Daha sonra bir yakını vasıtası ile Fulin Arıkan ile irtibata geçmiş ve kabul aldıktan sonra TRT ekibine dahil olmuştur. Burada hava durumu sunmuş ve çeşitli programlarda görev almıştır.