The Crown 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 17:22
0

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hayatını konu alan Netflix dizisi The Crown‘da üçüncü sezon çalışmaları devam ediyor.

The Crown dizisinin üçüncü sezon çekimleri devam ederken setten ilk karaler de basına yansımaya devam ediyor.

YENİ SEZONA YENİ KADRO

Oyuncu kadrosu üçüncü sezonda tamamen değişecek olan dizide Elizabeth’in orta yaş halini Olivia Colman canlandırıyor. Kraliçenin eşi Philip rolünde ise Tobias Menzies’i izleyeceğiz. Diziye yeni katılan ünlü oyuncu Helena Bohem Carter ise Prenses Margareth’a hayat verecek. Lord Snowdan rolünde ise Ben Barnes karşımıza çıkıyor. Prenses 2. Elizabeth’in oğlu Prens Charles karakterini Josh O’Connor canlandırırken Anne Kraliçe’yi ise Marion Bailey oynayacak.

The Crown

HANGİ YILLARI ANLATACAK?

Netflix tarafından hayata geçirilen The Crown dizisinin ikinci sezonu 1964 yılına kadar olan sürede gelişen olayları izleyiciye aktarmıştı. Dizinin üçüncü sezonunun ise 1976 yılına kadar sürmesi bekleniyor.

The Crown dizisinin 3. sezonunda, Beatles’ın yükselişi, İngiltere futbol takımının 1966 yılında Dünya Kupası’nı kazanması gibi olayların işlenmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Prens Charles’ın şimdiki eşi Camilla Parker Bowles gibi isimlerin de dizide görünmeleri bekleniyor.

CLAIRE FOY KADAR BAŞARILI OLABİLECEK Mİ?

Dizinin ilk iki sezonunda Elizabeth rolüne hayat veren Claire Foy’un olağanüstü performansından sonra yeni kraliçe rolünde kimin yer alacağı büyük merak konusu olmuştu. Ancak geçtiğimiz yaz ilk kez yayınlanan üçüncü sezon fotoğrafları ile The Crown severlerin merakı giderilmişti.

ÜÇÜNCÜ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Crown dizisinin üçüncü sezonu 2019 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanacak. Dizinin üçüncü sezonu da ilk iki sezon gibi 10 bölümden oluşacak.