Netflix Dizileri Piyasayı Alt Üst Etti


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:36
0

Netflix son dönemlerde dizileri izleyebileceğiniz temel mecra olarak karşınıza çıkacaktır. Klasik olarak televizyon izlemektense direkt kendi isteklerinize ve ilgi alanınıza uygun olan yapımlara şans vermek için Netflix daha uygun bir tercih olacaktır. 9 liradan 40 liraya kadar değişen paket seçenekleri üzerinden sorunsuz bir biçimde seçim yaparak bütçenize uygun bir tercihte bulunabilirsiniz.

Son senelerde Türkiye’de de yapımlar üstlenmeye başlayan bu girişim Hakan Muhafız ile ilk adımını atmıştır. Ülkemizde sadece yerli yapımları değil dünya çağında adından sıkça söz ettiren yapımları takip edebilmek için üyelik açmanız tek bir tık ile gerçekleşebilecektir.

İnternet Sebebi ile Kesintiler Yaşanır Mı?

Netflix kapsamında internet hızının diziyi izlemenize herhangi bir etkisi olmayacaktır. Dizinin dolmasını beklemeden aynı televizyon izler gibi sorunsuz bir biçimde işleme alabilirsiniz. Sadece TV ekranından değil aynı zamanda akıllı telefonlar ve tabletler ile de erişim sağlamanıza imkan tanınmaktadır. Klasik dizi takip etme metotlarını geride bırakan bu yapım kapsamında siz de hızlı ve güvenilir şekilde dünya trendine ayak uydurabilirsiniz.