Teklif Dizi Müziği Çalan Şarkılar


Güncelleme: 30 Nisan 2018 : 18:50
0

Yeni dizi projelerinin hızla start aldığı son dönemlerde yeni bir dizi hazırlığında olduğunu Pastel Film basına duyurdu. Dizinin kod ismi Teklif olarak belirlendi. Dizinin oyuncu kadrosu, nerede çekildiği ve müzikleri çok merak ediliyor. Artık diziler için müzikleri önceden hazırlanıyor. Günümüzde bir çok diziyi müzikleriyle tanıyoruz. Teklif dizisi de birbirinden güzel müziklerle izleyenlerin ilgisi çekecek. Teklif dizisi müzikleri ve çalan şarkılar…

Pastel Film tarafından ekrana gelen İnsanlık Suçu dizisinde çalan Vur Beni isimli şarkı uzun süre izleyenler tarafından beğeniyle dinlendi ve araştırıldı. Bu konuda oldukça hassas ve özenli olan Pastel Film, Teklif dizi müziği ve çalan şarkıları yayınlandığı anda haberimizde paylaşacağız.

Teklif dizisi dramatik bir konuyu ele alıyor. Bolca dram ve acı yüklü hikayesiyle Teklif dizisi yaz aylarında izleyenleri ekrana kilitleyecek. Senaristliğini Nilgün Öneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda başarılı bir isim olan Tomris Giritlioğlu’nun yer aldığı dizi için kanal arayışları devam ediyor.

Çalışmaları uzun süredir devam eden dizinin senaryo hazırlıkları ve cast çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz çekimleri start alacak. Pastel Film diğer firmalar gibi dönem yada savaş dizileri çekmiyor. Çok külfetli yapımların altına girmiyor. Basit konulu fakat çok tutan bir diziyi izleyiciyle buluşturacaktır. Teklif dizisinde çalan müzikler, şarkılar ve jenerik ile ilgili detaylar anbean sitemizde paylaşılacaktır.

Teklif dizisinde dinlediğiniz ve sevdiğiniz şarkıları yorum kısmında sorabilirsiniz.