Tarihte Dağıstanlı Nasıl Ve Ne Zaman Ölmüştür? İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 17 Kasım 2017 : 16:52
3

Perşembe akşamlarına damga vuran Vatanım Sensin yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Oyunculuğu ve performansıyla diziyi zenginleştiren Dağıstanlı karakteri son günlerin en çok merak edilen ve araştırılan konusu oldu. İşte tarihte Dağıstanlı kim, nerede yaşadı ve ne zaman nerede öldürüldü sorularının yanıtı…

Dizinin dikkat çeken karakterinden Dağıstanlı  Albay Cevdet’i başlarda tanımadığı için ona düşmandır. Cevdet ise onu vurması mümkünken adeta bir işaret verircesine ıskalar. Dağıstanlı, dizide ortaya çıktığı andan itibaren en çok merak edilen karakterlerden oldu.


Tarihte Dağıstanlı Nasıl Ve Ne Zaman Ölmüştür? İşte Ayrıntılar<<<tıkla


Vatanım Sensin dizisi Anadolu’nun işgalden kurtuluşunu hem dönemin kahramanlarından esinlenerek hemde yeni karakterler yaratarak izleyiciye aktarıyor. Dağıstanlı da senaristin dizi için özel olarak tasarladığı karakterlerden bir tanesi. Uzun süredir yaptığımız araştırmalar ve sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler ışığında Dağıstanlı karakterinin gerçekte olmadığını öğrendik. Dağıstanlı’nın gerçek hayatta Demirci Mehmet Efe yada Çerkez Ethem olabileceği yönünde yorumlarda bulunuyor.

Başrollerinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Onur Saylak ve  Şükran Ovalı gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosundan oluşuyor. Vatanım Sensin bir dönem dizisi olduğu için, başrol oyuncuları dışında sayısız figüran ve yardımcı oyuncuyu kadrosunda bulunduruyor. Dönemin izlerini en inandırıcı şekilde yansıtmak için hiç bir masraftan kaçılmamış devasa bir set kurulmuştur.


Vatanım Sensin Dağıstanlı Ölecek mi?<<<tıkla


Dağıstanlı karakteri ile ilgili bilgilerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Vatanım Sensin Dağıstanlı Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler<<<tıkla


 

Comments are closed.