Talat Bulut’un Kostüm Asistanı Kim? Talat Bulut Gerçekten Öptü mü Taciz Olayı Son Durum Ne


Güncelleme: 7 Haziran 2018 : 13:04
2

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut taciz iddialarına Duymayan Kalmasın da canlı bağlantı ile cevap veriyor. Yasak Elma dizisinin setinde Talat bulutun kendisini taciz ettiğini iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı gerçekleri mi söylüyor yoksa meşhur olmak için Talat Bulut’un kullandı?

Duymayan Kalmasın canlı yayında bağlanan Talat Bulut Kesinlikle böyle bir şey olmadığını ve bunun hesabını soracağını söyledi. Kendisinin konuyla alakalı kendinden emin olduğunu hiçbir sıkıntı yaşamadığını fakat kızının iki gündür yurt dışında tramva yaşadığını ve bunun hesabını vereceklerini canlı yayında söyledi.

Bu konuyla alakalı Şahitlik yapacak olan kişiler hakkında da Talat Bulut Beni canlı yayında bile takip etmeyen insanlar nasıl şahitlik yapacak çok merak ediyorum dedi.Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy eğer bu durum doğru çıkarsa gerçeklik payı varsa ben bunu hasır altı edemem Talat Bulut ile sözleşmeyi fesh ederim dedi.

Talat Bulut’un daha önce göç zamanı dizisinde yine aynı şeylerin yaşandığını söyleyen Duymayan Kalmasın sunucuları Talat Bulut aynı şey burada da mı oldu diye sorunca hayır kesinlikle böyle bir şey yok, göç zamanı dizisinde de olan olayla ilgili sabah programa çıkan O bayan bana bir şey yapmadı sadece bağırıp çağırıp gömleğe üzerime attı dedi. Orada da tacizle alakalı bir şey olmamıştı dedi.

Kostüm Asistanı ise şu açıklamayı yaptı:Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, gel arka tarafa bakalım oraya dedi,araka tarafa geçtik ve beni dudağından öptü ve gitti olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu fakat beni yanına çağırırken şahitlerim var diyen kostüm asistanı tacize uğradığını iddia ediyor. Talat Bulut ise Bunları kabul etmiyor.

Bir ülkede Talat Bulut çok kolay olmuyor 19 yaşındaki kız bunu yapıyorsa bunun da hesabını verecek. Benim kadar hümanist herkese eşit değerlendiren çaycısından yapımcısına benim kadar herkese eşit davranan başka biri daha yok.

Set ekibinden istediğiniz kişiyi arayın ilk günden beri konuşulan bir kızı oldu magazin gündemine oturmak istedi takipçi sayısını arttırmak istediği bilinen bir şey. Ben birçok kişiyi yanağından öpüyorum, onu da yanağından öptüm ilk defa da öpmedim diyen Talat Bulut asıl bu kızın bana söyledikleri var, bana sen ne kadar tatlı bir adamsın dedi ve bunu sürekli söylüyordu. Hem benim kravatımı zaten düzgündür benim kravatımı tekrar düzeltmene gerek yoktu dedim bunu sürekli söylüyordu ona karşı bir şey yapmamış ama sürekli bunu söyleyen bir kız var karşımızda. Kostüm asistanının yanağından öptüğümde de hiç bir tepkisi  olmadı. Gayet rahattı. Tacize uğramış biri gidip kucağına da köpeği alıp rahat rahat oturmaz dedi.

Sete tekrar gider misin diye soran Duymayan Kalmasın sunucuları Talat Bulut’tan şu cevabı aldı. Ben sete giderim Benim için hiç sıkıntı değil dedi. Savcılıktan gelen habere göre değerlendirilecek konu şimdilik rafa kaldırıldı. Seren Serengil ise karşı tarafı da dinlemek gerek Kostüm Asistanı da canlı bağlanabilir dedi.

Comments are closed.