Survivor 2019 Ünlüler ve Gönüllüler Kadrosunda Kimler Olacak? Tam Liste


Güncelleme: 6 Temmuz 2018 : 11:30
11

Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan’ın sunumu ile ekranlara gelen Survivor zorlu bir sezonu daha geride bıraktı. Sevilen yarışmanın yeni sezon 2019’da ki kadrosu ise şimdiden merak edildi. 2019 yılı yeni sezonda hangi ünlüler kadroda olacak, hepsi ve daha fazlası sizler için yazı dizimizde.

Survivor 2018 eski heyecanı içerisinde geçmese de akıllarda iz bırakan anlara şahitlik etti. Genel itibari ile Ünlüler ve Gönüllüler kadrolarının tam anlamıyla denk getirilmediği en önemli eleştirilerden olmuştu. Ünlülerin daha güçlü olduğu Survivor 2018’de sürekli kadrolar ile oynandı. Sakatlık bahanesi güçsüz oyuncular çıkartıldı ve yerlerine eski yarışmacılardan(Elif Şadoğlu) takviyeler yapıldı.

Takviyeler sürekli devam etti. Kadrolar karıştırıldı. Yarışmanın başında oluşturulamayan denge sonradan ek takviye ve düzenlemelerle oluşturulmaya çalışıldı. Bu durum Survivor 2018’e damga vuran en önemli etmenlerden birisi idi. Tabi en acı olay ise Survivor çalışanlarından Alper Baycın’ın ölümü oldu. Kameraman Alper Baycın’ın Kıbrıs finaline çok az bir zaman kala yan kesiciler tarafından öldürülmesi tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Tüm bu olayların gölgesinde son bulan Survivor’ın 2018 şampiyonu ise Adem Kılıççı oldu. Acun için gerçekten zor bir sezon oldu. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Acun Alper Baycın’ın ölümünden sonra yarışmanın yapıldığı Dominik Cumhuriyetindeki çekimleri başka bir ülkeye kaydırma kararı aldı. Survivor 2019 nerede çekilecek sorusu akıllardaki bir diğer soru işareti oldu. Survivor 2019’a ait tüm merak edilen bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Şimdi gelelim asıl soruya. Survivor 2019 ünlüler ve gönüllüler kadrosu açıklandı mı, hangi isimler yeni sezonda yer alacak?

Öncelikle şunu söyleyelim, 2018 yılındaki yapılan hatayı Acun yapmayacak. Kadroları büyük bir titizlikle oluşturacak. Bunun için de yarışmacı adaylarının listesini biraz daha geniş tutacak. Bu sayede kadroyu oluştururken alternatifleri daha iyi değerlendirebilecek. Gelen bilgilere göre çalışmalar şimdiden başlamış. Çok ilginç isimler üzerinde çalışılıyor. Ayrıntılar geldikçe yazımız güncellenecektir. Sizlerde yeni sezonda hangi isimleri Survivor’da görmek istiyorsunuz, yorumlarınızla bizlere katılın.

Survivor 2019 Ünlüler Kadrosu

Survivor 2019 Gönüllüler Kadrosu

 

11 YORUMLAR

  1. Acun açıkladı zaten,2019 da Ünlüler Gönüllüler olmayacak. Türkiye-Yunanistan olacak ve tabidik kimse olmayacak. Bosuna isim yazmayin

  2. Konu hakkında yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.salam.olsun.turk.xalqıma.ben.sayyar.aslanov.azerbaycanan.başvuru.yapıram.on.segizildiki.survivor.hayalile.yaşyorom.bir.türlü.survivora.gönululer.kadrosuna.katıla.bilmirem.38.yaşım.var.176.boyum.var.72.kilim.butun.cetinilerden.cıxmışam.

Comments are closed.