Survivor 2018 6 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 5 Nisan 2018 : 03:07
0

Survivor 2018 6 nisan ödül oyununu hangi takım kazanacak? Dominic’te ödül oyunu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı 6 nisan cuma ödül oyunu için ikinci kez karşı karşıya geldi. Şimdi herkes daha hırslı, azimli ve güçlü. İki takımda kazanmak için her şeyini ortaya koyuyor.

Survivor 2018 her yıldan olduğundan farklı bir sezon geçiriyor. Allstar- Gönüllüler karşılaşması olarak başlayan yarışma 7. haftadan itibaren Ünlüler-Allstar olarak devam ediyor. Bu yıl takımların adaletsiz dağıtıldığını düşünen Acun Ilıcalı, takımları karıştırdı ve dengeyi sağlamaya çalıştı. Gönüllüler takımından Mustafa Kemal Allstar takımına geçerken, Allstar takımından Damla, Murat ve Hilmicem gönüllüler takımına geçiş yaptı.

Takımlar ayrılırken özellikle Allstar takımında duygusal anlar yaşandı. Fakat Survivor’da duygusallık oyun alnına gelene kadar. Dün oynanan ödül oyununda ilk kez karşı karşıya gelen ünlüler ve gönüllüler takımı izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Kıran kırana bir mücadelenin ardından ünlüler takımı ödül sahibin oldu. Şimdi gözler 6 nisan cuma oynanacak ödül oyununda.

Hilmicem, Damla, Murat, Hakan ve Nagihan gibi güçlü isimlerin yer aldığı gönüllüler takımı ve Ümit Karan, Adem Turabi ve Merve gibi güçlü isimlerin yer aldığı ünlüler takımının karşılaşması gerçekten izleyenlere büyük keyif verdi. Son ana kadar dişe diş bir mücadele izledik. Hızın, gücün ve iyi atış yeteneği getiren bir parkurda takım ruhuyla verilen mücadele kimin zaferiyle sonuçlandı?

Survivor 2018 6 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince; sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda kazanan takımın gönüllüler olduğunu söyleyebiliriz. Yine çok uzun, zorlu ve bol engellerin ve bariyerlerin olduğu parkurda yarışmacılar zaman zaman sakatlıklar da yaşadı. Ayrıca aynı adada ve takımda yarışmaya başlayan yeni yarışmacılar arasında kimi zaman gergin dakikalar yaşandı.

Survivor 218 6 nisan yine zorlu bir parkurda kıyasıya bir mücadeleyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Sizce Survvior  6 nisan cuma ödül oyununu kim kazanacak?