Survivor 2018 3 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 88. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 3 Haziran 2018 : 04:50
0

Survivor 2018’de final için geri sayım başladı. Takımlar dokunulmazlık oyunlarını kazanmak için büyük efor sarfediyor. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı 2. dokunulmazlık oyunu için daha hırslı ve azimli. İki takımında kaybetme şansı yok. Peki Survivor 2018 3 haziran dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? 

Ünlüler takımı dün oynanan dokunulmazlık karşılaşmasında kıyasıya mücadele sonucunda kazanan takım gönüller oldu. Ünlüler takımı son dakikaya kadar mücadeleyi elden bırakmadı. Ve 9-9 luk skorda birinciyi belirlemek için bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışında gönüllülerden Damla ve Hilmicem, ünlülerden Merve ve Adem mücadele verdi. Nefes kesen bir karşılaşmanın ardından kazanan takım gönüllüler oldu.

İlk dokunulmazlık oyununu başarıyla sonuçlandıran gönüllüler takımı galibiyetin sevincini yaşarken ünlüler takımı büyük bir üzüntü içinde bireysellik kolyesini kazanmak için tekrar oyun alnına geldiler. Ve dikkat isteyen bir oyunun ardından en uzun dengede kalan kişi Mustafa Kemal oldu. Mustafa Kemal bireysel dokunulmazlığı kazanmanın verdiği rahatlıkla ada konseyinde yer alırken takım arkadaşları daha tedirgin ve endişeliydi. Ünlüler takımı kendi aralarında yaptıkları oylamada Turabi’nin ismini çıkardılar. Mustafa Kemal ise Ümit Karan’ı eleme adayı olarak gösterdi ve herkesi şaşırttı.

Mustafa Kemal’in bu beklenmeyen kararı karşısında herkes şaşırdı. Fakat Mustafa Kemal güzel bir strateji uyguluyor. Ve güçlü rakiplerini elemeye çalışıyor. Eğer bu akşam oynanan dokunulmazlık sonrasında kazanan takım gönüllüler olursa ünlüler takımından üç güçlü isimden biri adaya veda edecek. Ve böylece Mustafa Kemal’in şampiyonluk yolunda önündeki güçlü isimlerden biri gitmiş olacak.

Survivor 2018 3 haziran pazar yine kıran kırana bir dokunulmazlık karşılaşması izleyenleri bekliyor. 3 haziran 2. dokunulmazlık oyununu kazanan taraf %90 yine gönüllüler olacak.  

Dün akşam gerçekleşen karşılaşmanın performans değerlendirilmesini yaptığımızda en başarılı ismin 3/3 yapan Hilmicem olduğunu görüyoruz. Hilmicem çıktığı bütün oyunlardan başarıyla döndü. Hakan ve Murat ise takımına hiç sayı getiremedi.