Star Tv 2017 de Yeni Dizileri Hangileri, İşte Star Tv 2017-18 Projeleri ve Detayları


Güncelleme: 1 Ocak 2017 : 14:00
4

Star Tv de 2017 Yeni sezon Dizileri Hangileri, İşte Star Tv 2017-18 Projeleri ve Detayları

Ülkemizde geçen sezona en çok izlenen dizi ünvanıyla giren Star tv yayınladığı diziler ile oldukça popüler bir kanal. En son ekrana getirdiği Cesur ve Güzel ile oldukça iyi bir çıkış yapan kanal 2017 ve 2018 de yeni yayınlayacağı diziler ile de reytingleri sürekli zorlayacağa benziyor. Ocak 2017 de başlamak üzere Star TV’de olacak yayınlanacak dizileri sizler için buraya ekleyeceğiz ve kısa tanıtımlarını yapacağız. İşte sizler için özenle hazırladığımız Star Tv 2017 – 2018 Yeni Dizileri ve hakkındaki bilgiler..

1- İSTANBUL’LU GELİN DİZİSİ STAR TV- 2017 OCAK

İstanbullu Gelin dizisi Ocak 2017 sonunda Star TV’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. İstanbullu Gelin dizisi Başrol Oyuncuları kimler: Dizinin Erkek başrol oyuncusu olarak Özcan Deniz kadın başrolü ise Aslı Enver oldu. Dizi Ocak 2017 de star tv de başlayacak. Dizinin detayları ve videosu için Tıklayın..

İstanbullu Gelin dizisi Konusu Hikayesi: Dizinin konusu Köye yerleşmek zorunda kalan İstanbuldan gelen bir gelinin yaşama alışması köy hayatını sindirmesi için başından geçen olaylar çarpıcı bir dille anlatılıyor. Özcan Deniz ve Aslı Enver zengin ama köyde çiftlikte yaşayan geniş bir ailenin oğlunu ve gelinini canlandıracaklar.  İstanbullu Gelin dizisi afişi resimi şöyle:

2- YILDIZLAR ŞAHİDİM DİZİSİ STAR TV 2017-2018

Yıldızlar Şahidim isimli star tv dizisi de sezona damga vuracak bir yıldızlar topluluğunu içeriyor. Dizinin kadrosu oldukça zengin ve Star tv bu dizi ile 2017 de büyük bir sükse yaratmayı amaçlıyor. Daha önce Kiraz mevsimi ve Kiralık Aşk dizilerinin tarzını yansıtacak olan dizi oldukça beğenilecek gibi görünüyor.

Yıldızlar Şahidim Dizisi Baş rollerinde Kimler Var? Dizide çok sevilen Özge Gürel, Berk Cankat,Mesut Akusta ve Canan Ergüder gibi oyuncular var. Özge Gürel Kiraz mevsimi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı..

Yıldızlar Şahidim dizisinin konusu özeti: Dizi sıradan bir mahallede yaşayan sade bir hayatı bulunan güzel kızımızın bir süre sonra kaderinin değişmesiyle yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Yıldızlar Şahidim Dizisi Ocak 2017’de veya gecikme olursa Şubat ayında Star TV ekranlarında olacak. Yıldızlar Şahidim Dizisi afişi resimleri..

3- İÇİMDEKİ FIRTINA DİZİSİ STAR TV 2017

Star tv de 2017-2018 yılında ekrana gelecek diğer bir dizi de İçimdeki Fırtına dizisi. İçimdeki fırtına güçlü kadrosu ile ekrana çıkacağı güne hazırlanıyor. Kadrosu ve ekibiyle oldukça iddialı olan dizi Ocak veya Şubat 2017 de Kiralık Aşk dizisi bitince onun yerine ekrana gelecek.

İçimdeki Fırtına dizisinin Kadrosu Oyuncuları: Dizinin Başrollerinde Merve Boluğur, Gizem Karaca,Yusuf Çim, Burak Yaman,Mehemet Özgür gibi ünlüoyuncular rol alıyor. Özellikle Yusuf Çim Sosyal medyadan milyonlarca fan sayfalarına sahip ve çok seviliyor. Gizem Karaca ve Merve Boloğur ise güzellikleri ile ön plana çıkıyorlar. İçimdeki Fırtına dizisi çok yakında Star TV de başlayacak.

İçimdeki Fırtına dizisinin konusu Hikayesi: Aynı gence aşık olan iki kardeşin akıl dolu gizemli hikayesini konu alan İçimdeki Fırtına dizisi bir birlerinin her şeyini bilen iki kız kardeşin sevdiği erkeğe kavuşmak adına zekalarını nasıl kullanacak ve gizemli şekilde bir birlerini en derinden nasıl vurabileceklerinin hikayesi anlatılıyor.  İçimdeki Fırtına dizisi afişi resimleri: 

4- ÇEMBER DİZİSİ STAR TV 2017 ŞUBATTA EKRANA GELECEK

ÇEMBER DİZİSİ STAR TV polisiye dizisi  olacak ve Şubat 2017 de ekrana gelecek. Çember dizisi Başrollerinde ünlü isimlerden Pelin Akil, Anıl Altan, Serhat Kılıç ve Barış Bağcı gibi oyuncular yer alacak. Çember dizisi 2017 şubatta star tv de başlıyor. Çember dizisi Arka Sokaklar dizisine rakip olmayı hedefliyor.. Dizi hakkındaki detayları daha sonra buraya ekleyeceğiz.
Star Tv 2017 de Yeni Dizileri Hangileri, İşte Star Tv 2017-18 Projeleri ve Detayları hakkında sizlerde aşağı yorumlarınızı yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler..

4 YORUMLAR

  1. çember dizisi kalsın kış dizisi bu olsun sürekli devam etsin içimdeki fırtına devam sürekli sürsün isanbullu gelin devam etsin sürekli bol bol devam

Comments are closed.