Söz Dizisi Yüzbaşı Songül Kim? Gerçek Adı Ve Sevgilisi


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 15:16
6

Söz dizisi 2017-2018 sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Dizi yeni sezona yepyeni oyuncularıyla iddialı bir giriş yapacak. Söz dizisi Songül Yüzbaşı kimdir? Gerçek adı, sevgilisi ve oynadığı diziler hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bir Özel Kuvvetler ekibinin terörle verdiği mücadeleyi  anlatan Söz dizisinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu Ezgi Çelik de katıldı.

Heyecan ve aksiyon  dolu sahneleriyle adından fazlaca söz ettiren  Söz dizisi için kamera karşısına geçen Ezgi Çelik, Yüzbaşı Songül Yıldız karakterini canlandıracak. Dizide eğitim subayı Yüzbaşı Songül olarak karşımıza çıkacak Ezgi Çelik Türk kadınının asker olarak ne derece güçlü, disiplinli ve korkusuz olabileceğini izleyenlere gösterecek.

Ülkemizde ilk kez Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan Söz, heyecan dolu yeni bölümleriyle yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak.

Söz Dizisi Songül Yüzbaşı Kimdir? Ezgi Çelik 33 yaşındaki genç oyuncu İstanbul doğumludur. Oyunculuk merakı çocuk yaştan itibaren başlayan Ezgi Çelik uzun yıllardır bu sektörün içinde olduğunu dile getirmiştir. Kara Yılan, Asi, Gurbet Kuşları, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar ve son olarak Dayan Yüreğim dizilerinde rol almıştır.

Söz Dizisi (2017-2018) 2. Sezon Yeni Oyuncular Kimler? İşte Tam Kadro Oyuncu Listesi


Söz dizisine Songül Yüzbaşı olarak dahil olan Ezgi Çelik hakkında ne düşünüyorsunuz? Rolünün hakkını verebilecek mi? Yerinde kimi görmek isterdiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.


Söz Dizisi 2. Sezon 2017-2018 Yayın Tarihi Ne Zaman?


 

6 YORUMLAR

Comments are closed.