Söz Dizisi Kibar(Volkan Uygun) Diziden Neden Ayrıldı? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 13:20
1

Söz dizisinde Kibar karakterini canlandıran Volkan Uygun diziden ayrıldı mı? Volkan Uygun hangi dizide oynayacak? Volkan Uygun Söz dizisinden neden ayrıldı?

İkinci sezonu ile ekranlara bomba gibi geri dönen Söz dizisinde, ilk sezonda yer alan bazı oyuncular yer almadı. Bu durum dizide irdelenmedi. Diğer oyuncular hiç yokmuş gibi davranıldı.

Söz Dizisi Yüzbaşı Songül Kim? Gerçek Adı Ve Sevgilisi

Söz dizisinde yer alan Survivor birincisi boksör Avatar Atakan, kendi sosyal medya hesabı üzerinden Söz dizisinden ayrıldığını “kimsenin adamı olma” hastagiyle paylaşmıştı. Volkan Uyun’dan ise böyle bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin ikinci sezonunun ilk bölümünde dizide yer almadı.

Volkan Uygun, sezonun ilerleyen bölümlerinde diziye dahil olabilir. Ancak diziye hiç geri dönmeyebilir de. Bu durum şimdilik dizinin yapım ekibi tarafından aydınlığa kavuşturulmadı.

Yeni sezona giren diziler, oyuncu kadrosundaki değişiklikler nedeniyle büyük eleştiri alıyordu. Söz dizisinde de bazı değişiklikler yapılsa da dizinin esas oyuncu kadrosu korunduğu için ikinci sezonun ilk bölümü büyük beğeni topladı.

Dikkatli izleyicilerin dikkatinden Kibar karakterinin olmaması kaçmadı. Volkan Uygun’un başka projelerden teklif aldığı da iddia ediliyor. Ancak durum için net bir bilgi henüz elimize ulaşmadı. Dizinin içinde Kibar karakterinin olup olmayacağı netleştiğinde sizlerle sitemizden haberimizi güncelleyerek paylaşacağız.

Sizce Söz dizisinde Kibar karakteri ile Volkan Uygun olmalı mı? Kibar karakterini dizide izlemek istiyor musunuz? Volkan Uygun’u dizide görmek ister misiniz?

Üsteğmen Zafer Söz Dizisinden Neden Ayrıldı? Başka Dizide Mi Oynayacak?

1 YORUM

  1. Volkan Uygun diziden ayrılmıştı ama şimdi polis olarak geri dönmüş. Nası oluyo bu iş?

Comments are closed.