Söz Dizisi Hafız (Ali Haydar) Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 13:42
18

Star Tv’nin sevilen asker dizisi Söz yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Özellikle karakterler ile seyircinin özdeşlesmesi diziyi daha çekici hale getirdi. Bir çok defa ölümle burun buruna gelen Hafız 2 nisan pazartesi yayınlanan 40. bölümde ölecek mi? Daha önceki bölümlerde Hafız lakaplı Ali Haydar’ın bir operasyonda füzeleri imha ederken ölümün kıyısına gelmiş ve Yavuz’un yokluğunda çıkılan operasyonda kurtulmuştu. Söz Dizisi Hafız (Ali Haydar) Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

TIMS&B yapımcılık tarafından hazırlanan ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde Star Tv ekranlarında gösterilen dizi Söz’de aksiyon dolu sahneler bitmek bilmiyor. Her operasyonda ve her çatışmada yürekler ağızlara geliyor. Özel kurulmuş bir ekibin başından geçen olayları konu alan dizide konu kadar karakterler de ilgi çekici.

Özellikle Hafız karakteri dizinin en ilginç karakterlerinden. Söz dizisi Hafız Kimdir? Vatanı için bir çok fedakarlıklar yapan Hafız Ali Haydar bir türlü çocuk sahibi olamamaktadır. Her defasında çocuğu düşük olan Hafız en son eşinin hamile kaldığı anda yeni bir görev için doğuya gitmesi gerekmektedir. Görevi her zamanki gibi vatanı için kabul eden Hafız’a eşi belli etmese de kırılmıştır. Eşini doğumu esnasında yanında olamayan Hafız ile eşinin arası yine bozulmuştur. Tam da bu esnada Hafız bir operasyonda vurulur. Zorlu günler geçirsede Hafız Ali her zorluğu atlatmasını bilmiştir. Bir operasyonda eşini kaybetmiş bunun acısını da içine gömmüştür. Şimdi ise Hafız Ali çok zor bir görevdedir. Eşine kavuşma vakti gelmiş midir?

Yavuz’un babasının Agah olduğu ortaya çıkmış ve Yavuz ordudan uzaklaştırılmıştır. Timin zorlu bir operasyon öncesi Yavuz’un ayrılığı moral bozukluğu oluştursa da zorlu göreve talip olmuşlardır. Terörist grupların tehlikeli füzelerle büyük bir saldırı planladıkları istihbarat tarafından teyit edilmiş ve time bu füzelerin bulunması ve mümkünse imha edilmesi görevi verilmiştir. Füzzelerin hedefi Karabayır’dır ve Karabayır halkı büyük bir tehlike altındadır.

Tim füzelerin yerini bulmuştur ancak kodlar ise Çolak’ın eline geçmiştir. Hafız füzelerin olduğu depo girmiştir. Ancak füzelerin hedefi belirlenmiş ve füzelri ateşleyecek olan kodlar da girilmiştir. Geri sayı başlamıştır. füzelerin ateşlenmesi için çok az  bir zaman kalmıştır. Tek seçenek füzeler ateşlenmeden onları imha etmektedir. Patlayıcı ile füzeler imha edilecektir. Bu görevi ise Hafız üstlenmiştir. Hafız vatanı uğruna canını verecek ve çok sevdiği eşine kavuşacaktır.

Hafız Ali gerçekten şehit olacak mı? Dizi setinden gelen bilgilere göre Hafız Ali şehit olmayacak. Ancak diğer taraftan dizinin izlenme oranlarını arttırmak için bir kişinin ölmesi yapımcı ve kanal tarafından düşünülmüş olabilir. Bildiğiniz gibi Çukur dizisi reytinglerde Söz’ü 2 kategoride geçiyor. Sadece Total’de Söz’ün geçiyor. Ancak buda uzun sürmeyecek gibi. Eğer dizide radikal değişiklikler yapılmazsa reytinglerde çakılma ihtimali yüksek. İşte bu nedenle Hafız Ali ölüp yerine başka bir karakterle devam edilebilir. Söz ve Çukur’un reyting rekabetini, sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

Hafız karakteri dizisinin 2 Nisanda ekranlara gelen bölümünde hain bir pusu sonucu şehit olacaktır. Hafız karakterini canlandıran oyuncu Mustafa Yıldıran diziden senaryo gereği ayrılıyor.  Kendisine başarılar dileriz.

[kirmizitext]Söz’ün Hafız’ı Mustafa Yıldıran Hangi Dizide Oynayacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Söz Dizisi Hafız Ali Haydar’a Timden Veda

18 YORUMLAR

  1. bence alı haydar olmuyecek cunku daha cok erken olmez ben fıllımı cok sevıyorum o olsede bırsey degısmez yanı sıze gore degıse bılır ama fılm onsuzda guzel fenomenım var yavuz kesanlı ates atakan nazlı bunlar cok guzel oynuyorlar bıde avcı kesanlılın adı mucaıtmıs dızıde bılmıyordum

  2. bence alı haydar olmuyecek cunku daha cok erken olmez ben fıllımı cok sevıyorum o olsede bırsey degısmez yanı sıze gore degıse bılır ama fılm onsuzda guzel fenomenım var yavuz kesanlı ates atakan nazlı bunlar cok guzel oynuyorlar bıde avcı kesanlılın adı mucaıtmıs dızıde bılmıyordum daha yenı ogrendım yaaaaaaaaaa

  3. Hayır doğru değil daha oyuncuları tam olarak tanıyamadık.bide içlerinde en efendi en beyfendi olan ali haydar ölmesin lütfennnnnnnnnn

  4. Diziden neden bu kadar çabuk ayrılma başladı ya erken bitirecekler yada parada anlaşamadı. Eğer ölürse diziyi diziyi hemen bitirsinler gerisi tutmaz

  5. Bence ali haydar olmemeli dizinin tadı kaçar yoksa zaten dizi yeni başladığı için uzunca bir süre kimse ayrilmamali bence, bu diziyi çok sevdim yayından kaldırılmasını hiç istemem eğer bir dizide sürekli oyuncu degisikliligi oluyorsa o dizini tadı kacacaktir demektir??

  6. Hafiz diziden ayrilmamali cok iyi bir rolu var ve filmi ben onsuz dusunemiyorum AYRILMAMALI…

  7. Ben izlemem bunu bidaha dizinin adamı gidiyor olmaz daha erken yer otuturmalı erken diziyi ben iki kez izliyorum çünkü anam ve roleri takip ediyorum av atar sakin duruyor sinir lazım ayrıca

Comments are closed.