Söz Dizisi Derman Kimdir? Gerçek Adı? Karakter Analizi


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 11:29
7

Söz dizisi heyecanı dorukta tutacak bir yapımla ekranlarda olacak. Söz 34. bölümde çok büyük gelişmeler bizleri bekliyor. Dizide Çaylak’ın şehadeti ve Yavuz ile Babasının aradığı Derman’ın varlığı bizleri ekranlara kilitleyecek. Dizinin 3. fragmanın da Derman karakterinin varlığı izleyenleri olduğu kadar bizleri de heyecanlandırdı. Söz Dizisi Derman Kimdir? Gerçek Adı? Karakter Analizi

Söz dizisinde Derman karakteri özel olarak eğitilmiş bir teröristtir. Derman’ın öncelikli görevi Tim’in içine sızmak ve harekatlarla ilgili tüm bilgi ve belgeleri teröristlere iletmektir. Zeki, akıllı ve tehlikeli bir adam olan Derman kimdir ve nerededir? Bu anlamda Derman zaten Tim’in yada askeriyenin içinde mi yoksa henüz sızma gerçekleşmedi mi? Diğer taraftan Derman karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Derman karakteri zeki, akıllı ve tehlikeli bir kişidir. Kolay kolay yerini belli etmez ve kimse anlamadan kendisini yıllarca gizleyebilir. Uyuyan bir hücre gibidir. Belki on yıllarca ses çıkarmaz. Dibinde seninle yıllarca yaşar ve onu en sağlam vatanperverlerden birisi sanırsın. Ancak gerçekle yüzleştiğinde şok olursun. O çok güvendiğin can yoldaşın seni çökertmek için özel olarak eğitilmiş bir teröristtir. Kimdir bu Derman? Derman ile ilgili pek çok yorum ve analiz yapılmaktadır. Öncelikle Derman Selim’dir diyenler oldukça fazladır? Peki neden Selimdir?

Derman ile ilgili bir resimde bir dövme dikkat çekmektedir. Dövme Derman’ın baş parmağına yakın bir yerdedir. Aynı dövmeye benzer bir dövme ise Selim’de vardır. Derman Selim’dir denebilir mi bilmiyoruz. Ancak en azından Selim ile bağlantılı birisi diyebiliriz. Belki de kendisidir? Kulislerde konuşulan bilgiler doğrultusunda Söz dizisi Derman karakterine Sarp Akkaya hayat verecek.

[kirmizitext]Söz Dizisi Çaylak Öldü mü Ölecek mi? Aytaç Şaşmaz Diziden Ayrılacak mı? için TIKLA[/kirmizitext]

Belki de Ateş’tir veya Ateş’in babası. Derman’dır diyenlerin sayısı da az değil. Derman bir anda ortadan kayboldu ve nasıl ve nereye gittiğini söyleyen de yok. Artı Tim’den 2 kişi de aniden kayboldu, Nereye gittikleri belli değil. Söz Dizisi Derman Kimdir? Gerçek Adı? Karakter Analizi sorusunun cevabı en kısa  zamanda haberimizde olacak? Sizce Derman kim? Yorumlarınızı alalım.

Söz Dizisi Derman(Timur Acar) Kimdir?

Timur Acar 1979 Almanya doğumludur. Almanya’nın Münih kentinde doğan oyuncu işçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslen Gürcü olan oyuncunun çocukluğu Almanya’da geçmiştir. Daha sonra ailesi ile birlikte 1984 yılında Sakarya2ya dönüş yapmışlardır. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde tiyatro ile ilgilenmiş ve okulu bitirdikten sonra oyunlarda sahne almaya başlamıştır. Hırçın Kız isimli oyunda tanınmış ve dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlk Dizi oyunculuğunu 1995 senesinde Bizim Aile dizisiyle yaşadı. 2007 yılına geldiğimizde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Servet karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi dizisiyle ünlenen oyuncu Ezel dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Kenan İmirzalıoğlu ve Tuncel Kurtiz ve Barış Falay gibi başarılı isimlerle birlikte çalışma fırsatı yakaladı. 2010 yılında kardeşi Esra ve Kaya ile birlikte Akademi tiyatro adında bir eğitim kurumu kurdular. 2012 yılında döneme damga vuran Suskunlar dizisinde başrol oynadı. Akabinde Mavi Kelebekler, Muhteşem Yüzyıl, Racon, Eksik, Evli ve Öfkeli dizilerinde başarıyla rol almıştır. Kendisine Söz dizisi Derman karakteriyle başarılar dileriz.

7 YORUMLAR

Comments are closed.