Söz Dizisi Çolak’ın Oğlu Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 17 Haziran 2017 : 18:55
37

Star tv ekranlarında Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olarak ekranlara gelen Söz Dizisi yeni bir oyuncu ile ekranlara geldi. Peki Savaşçı Çolak’ın oğlu kim ? Çolak’ın oğlu askerlerden biri mi?  Bakalım Çolak’ın oğlu nu kim canlandıracak?

Heyecan dolu yeni bölümünde aksiyon dur durak bilmeden devam ediyor.Geçen haftaki bölümünde Söz dizisinde iftar yemeği sırasında patlatılmak için hazırlanan canlı bomba ile bir çok kişi öldürülmek istenmiştir.

Yavuz komutan’ın ve ekibinin sayesinde canlı bomba etkisiz hale getirilmek için ellerinden gelen yapılmıştır. Ahmet bunun için çekilmiş kılıçtır.

Çolak’ın oğlu rolünde oynayacak kişinin diziye yeni katılacak olan bir oyuncu olacağı da söylenmekte. Final yapan dizilerden tanınmış bir simanın Söz dizisine katılacağı gelen bilgiler arasında.

Bakalım Söz dizisinde Çolak’ın oğlu karakterini kim canlandıracak. Dizide hali hazırda oynayan bir oyuncu mu yoksa sonradan diziye dahil olacak olan bir oyuncu mu Çolak’ın oğlu olacak. Sizce Çolak’ın oğlu kim olacak? Tahminlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

37 YORUMLAR

  1. Sebo olabilir çünkü son sahnede yapamam dedi çolağı öldüremem dedi vesebo “kıyamet” denilen eylemde yer alıyo.

  2. Yavuzda değil ateş de değil yasin de değil.Çünkü çolağın oğlunu bi kadın saklıyo askerler görev yaparken nasıl saklanıcak ve “kıyamet” denilen eylemde yer alamaz ne yavus ne ateş ne yasin ne de başkası..Az mantıklı olun.

  3. bencede ateş çünkü ateş anne ve babasının kim olduğunu bilmiyo ve hayatında hiç görmemiş

  4. ne mücahiti allahım mücahitin babası polis özel harekat şehit düştü diziyi nasıl izliyosunuz ateş oğlu olabilir çünkü o kimsesizler evinde büyüdü

Comments are closed.