Söz Dizisi 2017-2018 Yeni Sezon Oyuncuları? Söz Yeni Oyuncular Kim?


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 17:58
71

Star Tv’nin sevilen dizisi Söz’ün yeni sezon oyuncuları kim? Kadrosunda birbirinden başarılı isimler bulunan dizinin yeni oyuncuları, gerçek isimleri ve rol aldıkları dizileri sizler için araştırdık.

Sezon ortasında başlayan Söz, her kesimden izleyicinin ilgi odağı olmayı başardı. Pazar akşamları yayınlanan dizi rakiplerine büyük bir fark atarak zirvenin sahibi oldu. Özellikle konusuyla büyük dikkat çeken dizinin başarılı oyuncuları da oldukça merak ediliyor.

Dizinin önemli başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş özellikle genç kızların hayranı olduğu bir isim. Daha önce Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Ali Mertoğlu karakteriyle hafızalara kazındı. Güneşin Kızları dizsinde zengin ailenin şımarık oğlunu canlandırırken, şimdiki projesinde gözü kara ve kahraman bir Türk Komutanına hayat veriyor.

Söz dizisinin önemli bir diğer karakteri ise Görkem Sevindik. Genç oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde mafya babası Çakır’ın oğlu Pusat karakteriyle tanındı. Şimdi Söz dizisinde Keşanlı Mücahit’i canlandırıyor. Dizi için her bir karakter büyük titizlikle ve özenle seçildi. Dizinin ön hazırlıkları bir yıl sürdü. Oyuncular dizi için 2 ay profesyonel askeri eğitim aldı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz, yeni sezon içinde onay aldı. Dizinin 2017-2018 sezonu ile ekrana geleceği kesinleşti. Söz dizisi yeni sezon oyuncuları kesinleşmedi. Oyuncular kesinleştiğinde haberimiz güncellenecektir. Söz dizisine yeni sezonda hangi oyuncular katılmalı? Yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Söz Dizisi Ezgi Çelik Kimdir?Söz dizisi yeni sezon oyuncu kadrosuna Songül Yüzbaşı karakterini canlandırmak üzere Ezgi çelik dahil olmuştur. Başarılı oyuncu dizide Türk kadının gerektiğinde  vatanı uğruna verdiği korkusuz ve disiplinli mücadeleyi anlatacak.

Sosyal Medya’da ismi en çok geçen isimler şu şekilde; Zeynep Çamcı, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Serhan Yavaş

 

Söz dizisi erken final mi yapıyor? Neden erken final yapıyor? <<<tıkla

 

Söz Dizisi Ne Zaman Bitecek Ne Zaman Final Yapacak? <<<tıkla

 

71 YORUMLAR

  1. Oyuncular degişmesin lütfen biz hepsini çok seviyoruz aras bulut tolgayla kıyaslanamaz aras bulut ta kimmiş kimse tolga gibi asker rolünü iyi yapamaz ona çok yakışıyor hakkını veriyor dizi asla bitmemeli

  2. Eğer olursa oyuncular arasında değişiklik olursa (Atar bilir iyemli) hariç dizi büyük reyting katibi yasar ayrıca ben dahi 2. Bölümü 12 defa izlemiş biri olarak asla izlemem.

  3. Bu dizide hic bir degişiklik olmasın kadro aynı kalsın hic kimse cıkmasın alınacak olan oyuncular varsa alınsın ama kimse cıkmasın ayrıca Tolga Sarıtaş gayet iyi oyunculuk yapıyor en büyük hayranı olarak söylüyorum ve bu diziden tolga sarıtaş cıkarsa dizi o kadar fazla izlenmez.Bu savaş filmi ve cok güzel ben bir kızım ve bu dizi benim asker olma hevesimi arttırdırdı .o kadar cok seviyorum ki bu kadro aynı kalmalı her oyuncu güzel oynuyor yok şu girsin bu cıksın önemli olan dizinin konusu hic bir oyuncuya haksızlık yapılmamalıdır.

  4. Bu kadro cok iyi ama çolakın oglu olmamış yapamamış yani ben daha iyi birini bekliyodum su hande erçeli isteyenlerde hande bu dizide napacak baharı oldurup sarı komutanla aşk mi yaşayaxak

  5. Bence tolga Sarıtaş aynı kalsın kimse değişmesin olduğu gibi zaten muhteşem. Başrol,kadro falan değişrse çoğu kişi izlemez bence.

  6. Bence tolga sarıtas ve Bu Dizide diger Tüm oyuncularda da Değişiklik Olmamalı
    Eyer ki Olursa İzlenme Oranının Azalacağını Düşünüyorum Ve Şuan Filim de Oynayan Karakterler Çok iyi .

  7. bence dizinin oyuncuları hiç degişmesin oldugugibi kalsın dizi çok izleniyor ve begeniliyor ama oyunculr degişirse eskisi gibi izlenecegini sanmıyorum.birtek benim düşüncem degil bu çevremdekilerinde fikri

  8. bence dizinin oyuncuları hiç degişmesin oldugugibi kalsın dizi çok izleniyor ve begeniliyor ama oyunculr degişirse eskisi gibi izlenecegini sanmıyorum.birtek benim düşüncem degil bu çevremdekilerinde fikri ayrıca

  9. Yavuz ile baharı hiç yakıştırmıyom bence tbahar yerine hande erçel olsaydı daha y iyi olurdu hande erçel girsin ne olur ne olur hande erçel hande erçel o kadar?
    Bide berk atan onada asker tipi çook yakışıyor

  10. Bence tolga sari tas kalsin dizi nasil baslamisa oyle oyuncularida kalsin boyle iyi cabucak baslasin

  11. Hepiniz saçmalıyorsunuz bence aras bulut iynemli başrol olmalı tolga sarıtaştan daha yakışıklı ve tecrübeli.

  12. Fetih ateş hafız atakan keşanlı yavuz çaylak çolak âşık eylem bahar nazlı erdem sebo

  13. Arkadaşlar ztn diziye Aras %90 gelicek.
    Onur Tuna’nin da katilmasi bekleniyor. Ayrica bu bi askeri dizi. Lutfen ask dizisiyle karistirmayalim. Hande Erçel’le bir kez oynadilar,çok yakistilar diye illa her dizide birlikte oynayacak degiller.

  14. Aras girmesin diziye ve aynen dizi ilk sezonki gibi guzel olmayacak eski oyunculari daha guzel oynuyorlar

  15. bence yeni oyuncu olaraq “Iceride” dizisin merti gelicek..ama hangi rola geliceyini nilmiyorum

  16. arasdan nefret ediyorum insallah gelmez diziye tolga cok iyi o kalsin rolunu iyi yapiyor

  17. Herkeze selamlar ben aras tabikinde icerde finale girdi ben fillime girecem ve ve icerden ekibinen 1 veya 2 kisida gelecek ben ufak bir yavuzla ayni rütbe olacak 2 sezonda goruşürüz …

  18. Bana kalsa diziye en iyi yakışacak karakter kurtlar vadisi ekibini sokmalari lazim belli şahislar

    • sacmalamazsan iyi olur bukez soz dizisi ilk sezon gibi guzel olmayacak neden aras bulut geldigi icin aras geliyor rekor dusuyor

Comments are closed.