Söz Dizisi (2017-2018) 2. Sezon Yeni Oyuncular Kimler? İşte Tam Kadro Oyuncu Listesi


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 15:22
57

İlk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Söz dizisi yeni sezon detayları netlik kazanmaya başladı. Dizinin yeni sezonda oyuncu kadrosunu genişleteceği ve sürpriz isimlerle anlaşma imzalayacağı söyleniyor. Peki Söz dizisi 2.sezon oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı  Özel Hareket birliklerinin terörle verdiği mücadeleyi konu alan dizinin oyuncu kadrosu da oldukça kalabalık. Tolga Sarıtaş, Çağan Atakan Arslan, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Meriç Aral, Serhat Kılıç, Mustafa Yıldıran, Görkem Sevindik, Eren Vurdem ve Aytaş Şaşmaz gibi genç ve başarılı isimlerin yer aldığı diziye sık sık yeni oyuncular dahil oluyor.

Söz dizisine yeni sezonda hangi isimlerin dahil olduğu şimdilik sır gibi saklanıyor. Diziyle ilgili en detaylı ve doğru bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Tolga Sarıtaş dizideki ismiyle Yavuz, Tim Komutanı Kıdemli Üsteğmen rolüyle karşımıza çıkıyor. Aybüke Pusat dizide yardımsever ve mütevazı bir doktor olan Bahar karakterine hayat veriyor. Nihat Altınkaya dizideki ismiyle Erdem, Tabur Komutanı Yarbay rolünü canlandırıyor. Dizide birbirinden farklı karakterde ve kültürde askerin aynı amaç için verdiği mücadele konu alınıyor. Herkesin tek amacı vatanını terör belasından kurtarmak. Bu hedef doğrultusunda canları pahasına bir savaş veriliyor.

Son zamanların ilgiyle takip edilen dizisi Söz, Haziran ayında sezon finali yapacak. Yeni sezon yayın tarihi ise henüz kesinleşmedi.

Söz Dizisi Şimdiden Güçlü Oyuncular Almaya Başladı. Mehmet Özgür Yeni Sezonda Söz’ün Kadrosuna dahil oldu.

Mehmet Özgür Kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni olarak görev yapmaktadır. 1970 Antalya doğumludur. 7 yıllık kariyerinde 23 film ve dizi projesinde görev almıştır. Nisan Yağmuru, Kadın İsterse, Gazap Ateşi gibi dizilerde rol almıştır. Birçok tiyatro ve sinema filminde de oynamıştır.

Cihan Ünal Kimdir? Tiyatro ve sinema sanatçısıdır. Tosya ve Kırıkkale’de ilk öğretimini tamamladıktan sonra ortaokul için Ankara Cebeci’ye gitmiştir. 1946 doğumlu olan sanatçı 1983’te Türkan Şoray ile  1970 yılında ise Sabis Kuzuoğlu ile evlenmiştir.

57 YORUMLAR

  1. tolga sarıtaş kadar yakışıkl varsa çıksın ortaya en sağdık özgüvenli adam

  2. ben hayatımda gördüğüm en yakışıklı,en becerikli,en rolüne sadık,en karizmatik,en duygusal,en …… bu enler uzarda gider peki bu kişi kim diye sorarsanız tabikide TOLGA SARITAŞ.Ben bu tolgaya hastayım hasta. Hatta bizim okulda bir hoca var o da yakışıklı o da karizmatik duygusal aynı tolganın özellikleri var ve bu hocanın adı TOLGA.ben tolga sarıtaşı bir kere gördüm istanbulda canlı canlı gözleri beni benden aldı.Ama allahtan tolgamı her gün görüyorum tolga sarıtaş kadar olmasada benim prensim TOLGA HOCAM VAR .O DA BENIM IÇIN KARDıR.GÖRMEYENLER VAR NASIL OLSA.

  3. Benim simdiye kadar gorduyum en iyi dizi soz hem konusu hem oyunculari heycan la lkinci sezonu bekliyorum

  4. Bende türkiyenin terörle mücadlesini tamda yansitiyor çok begeiyom bi kelimesini bile kaçirmiyom muhteşemmm??

    • Hande ercel giremez cunku yeni bir dizisi var fakat o dizi tutulmazsa ilk soz dizisine girecek oyle anlasmisilar

  5. bence oyuncu kadrosu degısmemelı neyını begemıyorsunuz oyuncuların !!! Hepsıde bırbırınden guzel ve yakısıklı helekı tolga sarıtas burak sevınc aytas sasmaz !!! TOO SAYSAY bıtmez

  6. Hande Erçel falan gelmesin gerçekten bu dizi aşk konulu bir dizi değil Hande Erçel in bu dizi de işi yok

  7. Bencede baharın yerine Hande Erçel gelirse dizi boka diğilde aksiyon ve aşka sürüklenir

  8. ARASINDA girecek olma ihtimalli bile yeterli ama TOLGADA olmaZsa olmazım . Oyuncu kadrosu çok güzel şimdilik heyecanla yeni sezonu bekliyorum. İyiki var SÖZ.

  9. Bence soz dizisi eylulde baslayacak. İcerde dizisi oyuncularin dan biri gelecek ve yavuzun kardesi olarak diziye girecek. Bence diziye HandeERCEL katilacak. Hande ercel yavuzu sevecek. Bahar hem yavuza hemde hande ercele bozulucak. Yani hande ercel ikisinin arasini bozmaya calisacak. Ama bozamayacak. Dizide cok buyuk birsey olup hande ercel diziden cikucak. Yavuz ile bahar bir olucak. Tim yeniden bir araya gelip tekrar bir olucak. Benim yorum bu kadar.

  10. 13. Bölümde bence tim görevden ihrac edilmedi çünkü bir komutan gelipde önce tebrik edip sorna görevden atmaz zaten tam izlediyseniz dosyada özel görev yazıyodu.
    Diziye yeni oyuncu olarak aras bulut
    iynemli katılacak iki ayrı tim olacak aras bulut iynemli yavuz’un rürbesini isteyecek yavuz ve timi büyük bir görev başaracak yavuz’un rürbesi yüzbaşıya yükselecek erdem yarbay’ın da albaya yükselecektir kurtdereli’bin yerinede yeni birisi gelecek 12. Bölüm son
    sahnede yavuz kendi mezarını görüyor
    ve yavuz bu işin peşini birakmayacak eylem geri dönecek ateş ve nazlı geri
    barışacak. Daha başka oyuncularda gelecek ama bilmiyorum

  11. 13. Bölümde bence tim görevden ihrac edilmedi çünkü bir komutan gelipde önce tebrik edip sorna görevden atmaz zaten tam izlediyseniz dosyada özel görev yazıyodu.
    Diziye yeni oyuncu olarak aras bulut
    iynemli katılacak iki ayrı tim olacak aras bulut iynemli yavuz’un rürbesini isteyecek yavuz ve timi büyük bir görev başaracak yavuz’un rürbesi yüzbaşıya yükselecek erdem yarbay’ın da albaya yükselecektir kurtdereli’bin yerinede yeni birisi gelecek 12. Bölüm son
    sahnede yavuz kendi mezarını görüyor
    ve yavuz bu işin peşini birakmayacak eylem geri dönecek ateş ve nazlı geri
    barışacak. Artık benden bu kadar….

  12. İnşallah kadroya aras bulut iynemlide dahil olur ve baharın yerine de hande erçel gelirse dizi muhteşem olur..

    • Вы увидите, надеюсь, в ближайшее время (I hope you will meet her soon)

Comments are closed.