Söz 20 Mart 37. Bölüm Fragmanı ve Özeti-Derman Kim?


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 22:48
0

Söz dizisi 37. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yayınlandı mı? Söz 37. Bölüm fragmanı ve özetini yazımızda bulabilirsiniz. Söz dizi yeni bölüm özeti; Çolak yakalanmıştır ancak kolay kolay pes edecek değildir. Çolak düşmeden son hainliği yapmanın derdindedir. Tim ise Derman’ın tuzağını atlatmıştır ve yeni görev için hazırlıklar devam etmektedir.

Söz 20 Mart 37. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Çolak yolun sonuna gelmiştir ve son bir hamle yapmak için bir plan yapmıştır. Bu planı gereği Çolak kendisini bilerek yakalatmış ve büyük Medusa planının ilk ayağı hallolmuştur. Bu anlamda Çolak hem Yavuz’u hem Agah’ı hem de Büyükelçiyi öldürmek istemektedir. Medusa planı çerçevesinde ise büyük bir kitle ölümüne yol açacak uyuşturucunun yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.

Büyükelçi ise Agah ve Yavuz arasında ilişkiyi öğrenmiştir. Agah’ın ajan olduğunu ve Yavuz’un babası olduğunu öğrenen Büyükelçi kanlı bir plan yapmaktadır. Bu plan ise Tim tarafından bertaraf edilecek midir? Tim operasyon için harekete geçmiştir.

Bahar ise babasının öldürüldüğü gerçeğini öğrenmiştir. Yavuz’a bu gerçeği bildiği için kızar ve babasını kimin öldürdüğünü öğrenmek için Yavuz’a baskı yapar. Yavuz ise Bahar’a karşı elinden geldiğince sakin davranır. Gerçeği öğrendiğinde Bahar’ın şok olacağını bilir. Bahar ve Yavuz arasındaki ilişki giderek gerilecek ve boşanmaya kadar gidecektir.

Nazlı aldığı ilaçlardan dolayı ölümün kıyısındadır. Ancak panzehir ise Derman’ın elindedir. Nazlı ölmez ve iyileşir. Peki akıllarda hep aynı soru vardır. Derman kimdir? Ne Zaman ortaya çıkacak? Derman’ı canlandıran oyuncu kim? Hepsi ve daha fazlası, Derman hakkında merak edilen soruların cevabı buradaki yazımıza bakabilirsiniz. Ayrıca 5 Mart reyting sonuçları için buradaki yazımızı takip edebilirsiniz.

Söz 20 Mart 37. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir