ŞOK HABER KADIN DİZİSİNDEN AYRILAN YELİZ Mİ?


Güncelleme: 16 Ocak 2019 : 17:03
0

Kadın dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra, bir bayan karakterin diziden ayrılacağı biliniyordu. Ancak isim olarak açıklanmamıştı. Elde edilen son bilgilere göre “Yeliz” karakterine hayat veren Ayça Erturan’ın diziden ayrıldığı düşünülüyor. İşte detaylar…

HATİCE YA DA CEYDA KARAKTERLERİNİN AYRILMASI BEKLENİYORDU

Başrollerinde, Caner Cindoruk ve Özge Özpirinççi’nin yer aldığı Kadın dizisinin son bölümünde, şaşırtıcı gelişmeler yaşanmıştı. Sarp ve Bahar arabayla kaçarken, apartmanda biri vurulmuş ancak kimin vurulduğu gösterilmemişti. 46.bölüm fragmanında, apartmandan bir ceset çıkmış ve Enver ambulans ekiplerinin yanına, ölenin Hatice olması korkusuyla yaklaşmıştı. Arif’in de ona üzgün gözlerle bakması da izleyenler de “Ölen herhalde Hatice” düşüncesini uyandırmıştı. Çünkü karaktere hayat veren, Bennu Yıldırımlar’ın diziden ayrılmak istediğine dair haberler internette yayınlanıp duruyordu. Bir diğer tahmin de, Ceyda karakteri için yapılıyordu. Çünkü o karakteri canlandıran Gökçe Eyüboğlu için de, “Diziden ayrılmak istiyor” gibi haberler çıkıyordu. Yayınlanan son bölümde, Ceyda için diziye bir erkek karakter girmiş ve bu karakter Bahar’ın yeni patronu olmakla birlikte, Ceyda’nın oğlunun babası olarak gözükmüştü. Ancak, senaristin izleyiciyi ters köşe yapması tahmin ediliyor.

VURULAN YELİZ OLABİLİR Mİ?

Kitabın yazarı Hande Altaylı’nın seyirciyi ters köşe yapabileceği düşünülüyor. Çünkü Yeliz karakterinin hikâyede diğer karaktere nazaran, fazla bir işlevi kalmamış oluyor. Hatice’nin çıkması, Bahar ve Şirin açısından senaryoda büyük bir eksikliğe yol açacağı biliniyor. Ceyda karakteri için, zaten yeni bir erkek karakterin dâhil olduğuna göre, geriye bir tek Yeliz karakteri kalıyor. Ancak haber ne kadar doğru henüz netleşmiş gözükmüyor. Çünkü karaktere hayat veren Ayça Erturan’ın 2019 yılı dizi çekimlerinden fotoğrafları ve paylaşımları gelmeye devam ediyor. Eğer çıkacağı doğruysa, çekilen sahneler eskiyi hatırlamaya yönelik flashbeck olabileceği tahmin ediliyor.

DİKKAT DEĞİŞTİRME VE ŞAŞIRTMACA DA OLABİLİR

Yeliz’in çıkacağı, bir tür izleyicinin dikkatini dağıtmaya yönelik söylenti de olabilir. Çünkü tüm oklar, Hatice ve Ceyda karakterleri üzerine yoğunlaşmıştı. Fragmandan sonra da, ölenin Hatice olması konusunda neredeyse herkes emin bir hale gelmişti. Dizi başlayana kadar seyircilerin kafasını daha çok meşgul etmek istemiş olabilirler. Yani bu kez Yeliz üzerine yoğunlaşıp, çıkan gene Hatice olabilir. Tüm bu tahminler boşa çıkıp, diziden kimse de ayrılmayabilir. Vurulan apartmanda hiç kimsenin muhabbetinin olmadığı bir komşu da çıkabilir. İzleyip göreceğiz.