Sevdanın Bahçesi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Roller


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 09:37
6

Kanal D yeni sezon için iddialı bir projeyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Gold Film tarafından hazırlanan yeni dizinin adı Sevdanın Bahçesi olarak açıklandı.

Dizinin başrol oyuncuları oldukça sürpriz isimler. Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda yer alan Sibel Can ve son olarak Kara Yazı dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Emre Kınay.

15 yıl önce Berivan dizisinde birlikte rol alan ikili yıllar sonra aynı projede yer alacak. Sibel Can ve Emre Kınay’ın başrol paylaşacağı dizi, şimdiden büyük merak uyandırdı.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstleneceği tahmin edilen Sevdanın Bahçesi ‘nde Emre Kınay, bir tarafta büyük bir sır taşıyan unutamadığı aşkı, diğer tarafta ise sayesinde zengin olduğu kadın olmak üzere iki sevdanın arasında kalacak.

Emre Kınay geçtiğimiz sezon Shameless dizisinin yerli uyarlamasında baba rolünü oynamaktan son anda vazgmiş ve Kanal D’nin “Kara Yazı” projesindeki baba rolünü kabul etmişti. Fakat dizi yeterli reyting oranına ulaşamayıp kısa sürede final yapmıştı.

Sibel Can’ın O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrıldığını, koltuğunu Yıldız Tilbe’ye bıraktığını sizlerle paylaşmıştık.

Sevdanın Bahçesi Dizisi Emre Kınay Kimdir? 

1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Başarılı oyuncu İlköğretim ve lise hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Sonrasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan tecrübeli oyuncu sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Son olarak Güneşin Kızları ve Kara Yazı projelerinde rol almıştır.

Sevdanın Bahçesi Dizisi Sibel Can Kimdir?

Arabesk müziğin sevilen ismi Sibel Can 48 yaşındadır. Yaklaşık 30 yıldır sahnelerde gördüğümüz başarılı şarkıcı ara ara dizi ve filmlerde de rol alıştır. 2016 yılında O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturan Can, 2017-2018 sezonu için Emre Kınay ile başrol paylaşmaya hazırlanıyor.

Sevdanın Bahçesi Dizisi Kerem Alışık Kimdir? 

Sevdanın Bahçesi dizisi Baran Bölükbaşı Kimdir?

 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yüksek öğrenimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Kanal D ekranlarında  yayınlanan Adı Efsane dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fiko karakterine hayat vermekte.

Sevdanın Bahçesi Alina Boz Kimdir?

1998 doğumlu olan genç oyuncu, 9 yaşından beri tiyatro eğitimi almaktadır. Annesi Rus olan güzel oyuncu Moskova’da dünyaya gelmiştir. Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile büyük ilgi görmüştür. Ünlü oyuncu Sevdanın Bahçesi dizisinde de Sibel Can ile Emre Kınay’ın kızı rolünde olacak. Alina Boz’un şarkısı Murat Boz ile bir akrabalığı da yoktur.


Sana Kalbimi Verdim Oyuncu Kadrosu? Sana Kalbimi Verdim Tüm Karakterler Ve Roller


Sevda’nın Bahçesi Begüm Kütük (Aylin) Kimdir?

Sevdanın Bahçesi Aylin (Begüm Kütük)Kimdir? Gerçek Adı Yaşı Boyu  

Sevda’nın Bahçesi Esra Kızıldoğan Kimdir?

Sevda’nın Bahçesi Yasemin Öztürk Kimdir?

Sevda’nın Bahçesi Melahat Abbasova Kimdir?

Sevda’nın Bahçesi Doğa Konakoğlu Kimdir?

6 YORUMLAR

Comments are closed.