Sevda’nın Bahçesi Tuttu Mu? İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 10 Ekim 2017 : 23:14
0

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Sevda’nın Bahçesi izlendi mi? Sevda’nın Bahçesi dizisinin reytingleri nasıl? Sevda’nın Bahçesi tuttu mu?

Sibel Can ve Emre Kınay’ı yıllar sonra aynı projede buluşturan Sevda’nın Bahçesi dizisi Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarındaki yerini almaya başladı. Sibel Can, geçtiğimiz sezonda O Ses Türkiye jüri koltuğunda yer alırken bu sezonda Sevda’nın Bahçesi isimli diziden gelen teklifi kabul ederek jürideki yerini de Yıldız Tilbe’ye bırakmıştı.


Sevdanın Bahçesi Hakan Kimdir Gerçek Adı Boyu Yaşı


Sibel Can’ın yer aldığı dizi 23 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümü ile reyting sıralamalarında kendisine 9. sırada yer bulabildi. Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Kim Milyoner Olmak İster, Kalbimdeki Deniz gibi yapımlarla karşı karşıya gelen dizi, onların gerisinde yer alabildi.

Sevda’nın Bahçesi dizisinin henüz ilk bölümüyle 9. sırada yer alması dizi açısından ne çok iyi ne de çok kötü bir durum gibi görünüyor. İlk bölümü olduğu için dizinin reyting durumu şimdilik orta sıralarda seyrediyor.

Sevda’nın Bahçesi, aslında kendisi ile aynı saatte yayınlanan ünlü yapımların en gerisinde yer alıyor. Ancak bu durum yeni bir dizi olduğu için normal görünüyor. Kanal D ekranlarında izleyicilerin diziye alışması için dizinin tekrarları ve yeni bölüm fragmanları sürekli yayınlandı. İkinci bölümünün reyting sonuçları dizinin geleceği hakkında tahmin yürütmeyi daha da kolaylaştıracaktır. Yeni bölüm reytinglerini de sizlerle paylaşacağız.

Cumartesi akşamı geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Yeni Gelin ve Fazilet Hanım ve Kızları dizileri reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Ayrıca Kutsi’nin başrolünde yer aldığı Kalbimdeki Deniz dizisinin de geçtiğimiz sezondan beri çok fazla sayıda hayranı var. Bu nedenle Sevda’nın Bahçesi dizisinin işi Cumartesi akşamları biraz zor görünüyor.


Sevdanın Bahçesi Defne Kimdir? Alina Boz Daha Önce Oynadığı Diziler


Sevda’nın Bahçesi reyting haberleri ile güncelleme yapmaya devam edeceğiz. Dizi şimdilik yoluna bu şekilde devam edebilir. Ancak bu reytinglerin altına düşerse dizinin yayınlanması zor olabilir. Son bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de dizi ile ilgili görüşlerinizi bize iletebilirsiniz. Sizce Sevda’nın Bahçesi devam etmeli mi? Yoksa final mi yapmalı?

Güncelleme: Sevdanın Bahçesi dizisi reytinglere yenik düştü ve final yapma kararı aldı. Dizinin Cumartesi günkü yerine ise İsimsizler geldi.