Sevdanın Bahçesi Dizisi Jale (Yasemin Öztürk) Kimdir- Yaşı Boyu Sevgilisi


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 21:06
0

Sevdanın Bahçesi Jale kimdir, dizideki rolü, sevgilisi, daha önce yer adlığı projeler ve dizideki rolüyle ilgili tüm bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız.

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Kanal D, Eylül ayında başlayacak olan iddialı projesi Sevdanın Bahçesi’ni ekrana getirmek için gün sayıyor.

Dizide yılar önce ayrılmak zorunda kalan iki aşığın hüzün dolu hikayesi konu alınıyor. Levent ile Sevda büyük bir aşkla evlenmiş fakat bundan tam 18 yıl önce boşanmışlardır.

Levent elindekilerle mutlu olmayı bir türlü başaramamış hep daha fazlasını istemiştir. Ve birgün Sevda, hamile olduğu haberini verecekken Levent’in ayrılık teklifiyle sarsılır. Sevda gururlu bir kadındır hamile olduğu haberini saklar ve ayrılmayı kabul eder.

Aradan uzun yıllar geçer ve bir gün kader Sevda ile Levent’i karşı karşıya getirir. Sevda hiç ummadığı bir anda Levent ve Aylin’in hayatına girer. Yıllar sonra Sevda’yı karşısında gören Levent’i artık zor günler beklemektedir. Hem Levent’in hemde Sevda’nın hayatı altüst olmuştur. Yarım kalan bir aşk, saklanan gerçekler ve yalanlar yıllar sonra ortaya çıkacaktır.

Sevdanın Bahçesi Jale (Yasemin Öztürk) Kimdir? 

25 Şubat 1974 Ankara’da dünyaya gelen Öztürk sinema ve televizyon oyuncusudur. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde oyunculuk üzerine almıştır.

Kariyer hayatı boyunca birçok projede önemli rol üstlenerek oyunculuk hayatında başarılı çalışmalara imza atmıştır. Canım Benim, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Aşka Sürgün ve Ezo Gelin gibi pek çok projede yer almıştır.

Yasemin Öztürk Videosu