Sevdanın Bahçesi Defne Kimdir? Alina Boz Daha Önce Oynadığı Diziler


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 22:56
1

Televizyon ekranlarında yepyeni bir senaryo ile ekranlara gelen Sevdanın Bahçesi artık Kanal D ‘nin yayın akışına girmiştir. Yapımcılığını Faruk Tutsak’ın yaptığı ve yüksek maliyetleri olan Sevdanın Bahçesi yeni sezona oyuncu kadrosu ile damga vurmaya hazırlanıyor

Sevdanın Bahçesi dizisinin oyuncularından Defne karakteri oldukça merak edilir oldu. Sevdanın Bahçesi Defne Kimdir gerçek adı nedir? oynadığı diziler nelerdir gibi sorularınızın cevabı sizler için haberimizde.

Sibel Can’ın başrolde olduğu ve Birol Güven gibi yetenekli bir senaristin kaleminden çıkan Sevdanın Bahçesi dizisinde Emre Kınay’a, Begüm Kütük, Baran Bölükbaşı gibi oyuncularda eşlik edecek.

Kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Sevda, Levent’in kızları rolünde olacak Defne karakterine Alina Boz hayat verecek. Sevdanın Bahçesi dizisi Defne karakteri dizi başlarında henüz dünyaya gelmemiş anne ve babasının ayrılık aşamasında haberdar olunan bir bebektir.

Peki Defne karakterine can veren Alina Boz kimdir? Sevdanın Bahçesi Alina Boz 1998 yılında Moskova’da dünyaya gelmiştir. Alina Boz küçük yaşlarda Rusya dan İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’da dans ve tiyatro eğitimi aldı.

Televizyon ekranlarında sektöre Cesur Hemşire’de Canan rolü ile merhaba dedi. Şimdi ise yetenekli oyuncu kadrosunun bulunduğu Sevdanın Bahçesi dizisinde Defne olarak devam edecek? Sizce bu rolü gerçekleştirebilecek mi? Yoksa bu role daha uygun başka bir oyuncu var mıdır?

Comments are closed.