Sevdanın Bahçesi Hakan Kimdir Gerçek Adı Boyu Yaşı


Güncelleme: 2 Eylül 2017 : 00:15
1

Sevdanın Bahçesi dizisi Hakan Atalay dizide hangi rolde oynuyor? Sevdanın Bahçesi Hakan rolünü kim canlandırıyor? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dizinin genel konusu hakkında kısaca bilgi verecek olursak: Levent ve Sevda yıllar önce büyük bir aşkla evlenmişlerdir. Fakat tam 18 yıl önce boşanmış ve yolları ayrılmıştır. Levent’in elindekilerle yetinememesi daima gözünün daha yükseklerde olması bu aşk evliliğini bitirmiştir.

Sevda’nın hamile olduğunu haberini Levent’e vereceği gün Levent’in ayrılmak istediğini öğrenir. Ve hamile olduğunu Levent’e söylemez. Çiftin yolları böylece ayrılır. Fakat 18 yıl sonra Levent ve Sevda’nın yolları hiç ummadıkları bir anda kesişir. Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sibel Can, Emre Kınay, Alina BOZ, Begüm Kütük, Baran Bölükbaşı, Esra Kızıldoğan ve Hakan Atalay gibi isimlerin yer aldığı dizi şimdiden merakla bekleniyor.

Tanıtım fragmanı bile büyük ilgi gören dizi çok yakında başlıyor.

Sevdanın Bahçesi Hakan Kimdir? Artvin doğumlu genç oyuncu en son Fi dizisinde canlandırdığı Kaya rolüyle hatırlanmaktadır. Umut vaat eden erkek oyuncu olarak seçilmiştir. Ve Sevdanın Bahçesi dizisinde Hakan karakterine can verecek.

Sevdanın Bahçesi dizisinin usta oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayacağını tahmin ediyoruz. Özellikle Sibel Can gibi milyonların sevdiği bir ismin baş rol oyuncusu olarak dizide yer alması büyük avantaj. Yıllar sonra tekrar aynı projede yer alan Sibel Can ve Emre Kınay büyük heyecanla bekleniyor.

Comments are closed.