Sevdanın Bahçesi Nuri Kimdir – Dizideki Rolü Nedir


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 13:16
0

Sevdanın Bahçesi dizisi oyuncularından Haydar Köyel dizide hangi rolde oynuyor? Sevdanın Bahçesi dizisinde Nuri karakterini canlandıran Haydar Köyel hakkında tüm bilinmeyenleri sizler için araştırdık.

Emre Kınay, Sibel Can, Alina Boz ve Esra Kızıldoğan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin önemli karakterlerinden biri de Nuri rolünü canlandıracak olan Haydar Köyel.

Haydar Köyel’in dizide nasıl bir role bürüneceği henüz bilinmiyor. Ancak dizinin önemli karakterlerinden biri olacağı şüphesiz.

Sibel Can son olarak geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye Jüri koltuğunda yer almış ve oldukça beğeni toplamıştı. Fakat bu yıl koltuğunu Yıldız Tilbe’ye bıraktığını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.

Uzun yıllardır bir dizi projesinde yer almayan Sibel Can’ın bu konuda oldukça titiz ve seçici olduğunu biliyoruz. Ünlü şarkıcının senaryoyu ve rol arkadaşlarını çok beğenmesi projeyi kabul etmesine neden olmuştur.

Emre Kınay ve Sibel Can yıllar önce Berivan dizisinde de birlikte rol almış ve başarılı bir projeye imza atmışlardı. İksi de ayrı ayrı hatırı sayılır izleyici kitlesine sahip oldukları için dizinin tutacağından hiç şüphemiz yok.

Haydar Öykel ekranlarda çok tanıdık olduğumuz bir yüz değil. Fakat başarılı bir oyunculuk çıkaracağını tahmin ediyoruz.

Sevdanın Bahçesi Haydar Köyel Kimdir? İsimsizler dizisinde canlandırdığı Saver Karakteriyle tanınmıştır. İsimsizler dizisinde terör örgütünün üst düzey isimlerinden, Suriye sorumlusu, Berfin’e olan aşkıyla biliniyor.  Sevdanın Bahçesi dizisinde nasıl bir rol üstlenecek çok merak ediliyor.