Sev Yeter (Ye Hai Mohabbatein) Kaç Bölüm Yayınlanacak, Ne Zaman bitecek?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 16:39
0

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün gösterilen ünlü hint dizisi Ye Hai Mohabbatein, ülkemizde ismi ile Sev Yeter, oldukça sevildi. Peki sevilen dizi Sev Yeter ülkemizde kaç bölüm yayınlanacak, ne zaman bitecek? İşte Sev Yeter ile ilgili merak ettiğiniz her şey yazımız devamında…

Sev Yeter dizisi Hindistan’da Ye Hai Muhabbatein ismi ile 3 Aralık 2013 tarihinde yayınlanmaya başladı. Hindistanda StarPlus isimli kanalda yayınlanan dizi halen devam eden bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.Dizinin senaryo yazarları, Sonali Jaffar, Ritu Bhatia ve Ritu Goel’dir. Peki Sev Yeter kaç bölüm sonra bitecek?

Şöyle ki; Dizinin orijinal bölümleri 20 dakika sürüyor ve şuan da 1582 bölüm çekilmiş ve yayınlanmış. Dizi halen Hindistan’da devam ediyor. Ülkemizde ise Kana l 7’de bölümleri yayınlanmakta. Şuan bu yazı kaleme alınırken dizinin 84. Bölümü Kanal 7’de ekranlara gelecek. Bu anlamda Kanal 7 ile kaç bölümlük bir anlaşma yapıldı bilmiyoruz.

Ama şunu söyleyebiliriz; Kanal 7 orijinal bölümleri birleştirerek ülkemizin dizi formatına uygun hale getiriyor. Sev Yeter ülkemizde yaklaşık 80 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor. Bu da 1582 bölümlük bir dizinin yaklaşık 395 bölüm süreceğinin göstergesi. Ancak dizi Hindistan’da devam ediyor ve bu sayı artabilir. Anlaşma belli bir bölüm sonra sonlandırılabilir de.

 

Kısaca Kanal 7 ile yapım şirketi arasında yapılan anlaşma kaç bölümlük, bunu öğrenmek lazım. Şuana kadar yayınlanan orijinal 1582 bölümlük bir anlaşma yapıldığı gelen haberler arasında. Yani dizi ülkemizde 395 bölüm olarak yayınlanacak. Devam eder mi bilinmez. Sev Yeter bölüm özetlerini sitemizde BURADAN takip edebilir ve bizlere bölüm özetleri ile ilgili katkıda bulunmak için bizimle [email protected] email hesabımızdan irtibata geçebilirsiniz.