Sev Yeter 99. Bölüm Özeti 1 Kasım Neler Olacak?


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:21
1

99.Bölüm Sev Yeter özeti, Shagun Ruhi’yi almayı başarabilecek mi? İşte 99.bolum özeti. Önceki bölümde Işıta Ruhiyle beraber kaçmıştı fakat hastalanınca Raman onları bulup eve götürmüş ve olay çözülmüştü. Ayrıntıları inceleyelim. 98. bölüm özetini okumadıysanız aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Sev Yeter 31 Ekim 98. Bölüm Özeti Fragmanı ve Tüyoları <<<tıkla[/kirmizitext]

Beklenen gün gelir. Shagun İsita’ya dava açtığı için İsita ve Raman mahkemeye gelir. Ramanin imzayı  kendisi attığı için Ruhi’nin velayeti Shagun’a geçer. Eve dönen Işita Ruhi’ye tam olayı anlatacakken Shagun bir görevliyle beraber yanlarına  gelir. Işita Ruhi ‘ye “Hakim Bey beni senden alıp Shagun’a verdi” der. Ruhi bu duruma çok üzülüp ağlamaya başlar. Babasının elini tutup Shagun’a gitmeyi reddeder. Ne kadar ağlayıp kendini yırtsa da Shagun görevliye emredip onu babasından koparır. Zorla götürüldüğü için çok üzgündür.

Tüm olayların kendinin suçu olduğunu düşünen Adi çok üzgündür. Shravan’da Adi’yi suçladığı için kendisini daha çok suçlu hisseder. İsita’nin çok üzüldüğünü gören Mihika da onun için bir şeyler yapmak ister. Isita’yı bu durumdan kurtarmak için ona avukat tutar. Raman ise İsita için elinden geleni sonuna kadar yapacağını ve onu mutlu edeceğini söyler. Raman bir yandan  Adi’nin durumuna üzülür.

Bir yandan da Shagun’un yanında kalmak istemeyen Ruhi’yi düşünerek canını sıkar. Zorla yemek yedirmeye çalıştıkları Ruhi  Bala’nın elini ısırır. Bunu gören Shagun bir hışımla Ruhi’ye bağırır ve sinirlerine hakim olamaz. Bu sırada Bala ve Raman Adi’ye gerekli olan spor malzemesi için evrakı almaya gelirler.  Bu duruma şaşkınca bakarlar. Bala annesine karsı çıkar.

Mihikanin tuttuğu Vohran isimli avukat, ikna olmayınca bu sefer de İsita ikna etmeye çalışır. İkna etmeye çalışsa da avukat ikna olmaz, fakat İsita’nin sözlerini dinleyip etkilenir. Daha sonra okuldan kendisi çağrılınca Vohra sınıfa doğru  yönelir. Onu sınıfta gören Adi ise onu yalancılıkla suçlar. Vohra’nın oğlu bu duruma şaşırır ve karsı çıkar. Ruhi’nin Shagun’a verilmesi konusunda onu savunan avukat olduğu görünce ona bu yüzden tepki gösterdiği için aralarındaki tartışma sonucunda Adi müdür odasına alınır.

Durumu öğrenen İsita hemen okula gelir. Vohra durumu  öğrendikten sonra İsita’ya hak vererek “Sizin için elimden geleni yapacağım, hakime mektup bırakacağım” der. İsita bu duruma çok mutlu olur. Adi’ye “senin sayende Ruhi’yi geri yanıma alacağım bana dönecek “der. İsita haberi hemen Raman’a yetiştirir. Raman’in yanında bulunan Ashok bunu duyar duymaz hemen Shagun’a iletir, fakat Shagun bunu kaale bile almaz.

Ardından Adi telefon eder. Ruhi buraya bende senin yanına geleceğim diyerek sevinir. Bunu öğrenen Shagun çok sinirlenir. Ruhiyi almalarını istemez. Adi şaşkına döner.  Shagun’un tepkisi sonucu kendini çok önemsiz biri olarak görür. Adi bu duruma çok üzüldüğü için eve geldiğinde gazetede intihar nasıl edileceği konusunda bir yazı okur. Bunu gören Raman yanına gelerek onun kendisi için ne kadar değerli olduğunu söyler. Onu biraz olsun mutlu etmeye çalışır. Sev Yeter 2 kasım 100. bölüm özetini okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Sev Yeter 2 Kasım 100. Bölüm Özeti Ayrıntıları <<<tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.