Sev Yeter 2 Kasım 100. Bölüm Özeti Ayrıntıları


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:18
0

100. Bölüm Sev Yeter özeti 2 Kasim heyecani yine kalplerinde ritmini değiştirdi. Sev yeter tüm heyecanıyla devam ediyor. Bakalim bu bölümde nelere şahit olacagiz? Sev Yeter 2 Kasım Cuma 100. Bölüm Özeti Ayrıntıları İnceleyelim:

Bu bölümde kendisini degersiz hissedip intihar düşünen Adi Raman’ın söylediklerine ikna olup intihardan vazgeçer. Artik guzel bir haber olan Ruhi’nin eve gelmesi İşita’yı cok mutlu eder. Eve gelir gelmez Adi’nin odasina girerek onun uyudugunu gorur, fakat yinede basucunda kendi kendi konusup Ruhi gibi onu nasil sevdigini dile getirir.

Raman ise Adi’nin intihar teşebbüsünü düşündükçe bir yol bulmaya karar verir. Raman Adinin durumu hakkında bir uzmandan yardim ister. Her sey güzel yolunda gibi görünsede bir şeyler canlarını sıkmaya yeter. Vohra’nın hakime yazmış olduğu mektup ortada yoktur.

Ayrıyeten Vohra yurt dışına çıkar ve elinde mektubun 2. Kopyasi da elinde yoktur. Bu duruma düşen İşita çok üzülür ve ağlamaya başlar. Buna sebep olan aslında Raman’dır. Mektubu kendisinin aldığını açıklar. İşita çok şaşırır, nedenini sormaya başlar. Raman’ın böyle birşey yapmasının sebebi ise Adi’dir. Raman İşita’ya Adi’nin intihar etmeye çalıştıgını uzmandan yardım istediğini bu yuzden yaptığını itiraf eder.

Ve beklenen gün gelmiştir. İşita çok zor duruma düşmüştür. Ruhi’yi çok almak istese de Adi’nin yaptığı intihar teşebbüsünden korktuğu için Ruhi’nin annesiyle Adi’nin kendisiyle kalmasını söyler.

Ruhi mahkemede Anne diye ağlasa da umrunda olmamış gibi davranır. Shagun’un istediği fırsatta ayağına gelmiştir. Shagun firsat kaybetmeden hemen Ruhi’nin aklina girmeye calışır. “Seni istemiyorlar seni hic sevmediler” diyerek Ruhi’nin aklina girer. İşita bu durumdan çok mutsuzdur. Bu olayı kafasına taktıgı icin gece hastalanır. Doktoru ararlar ve doktor gelir. Kafasına birşey taktığı için hastalandığını söyler. İşita’nın hala aklı fikri Ruhi’de kalmıştır. Sürekli Ruhi adını dile getirir. Raman çok üzgündür ve bir çıkar yol aramaya başlar.

Shagun’un yanına giderek ona durumu anlatır. Shagun düşünerek Ruhi’nin gitmesine izin verir. Kendiside Ramanla birlikte eve gelir. Ruhi Shagun’un dediklerinden dolayı etkilenip tepki gösterir, İşitanın yanına bile yaklaşmak istemez. Kendisini istemediklerini sevmediklerini söyleyerek çıkıp gider. Ertesi gün Işita Ruhi’nin okuluna gider. Ruhi İşita’yı görmemiş gibi davranır. Shagun İşita’ya kızının peşini bırakması konusunda uyarır.

Işita artık çok kötü durumdadır. Eve gelir ve odasına kapanarak ağlamaya başlar. Onu bu halde gören Raman çok üzülüp yanında olmak istese de sakinleştiremez. Mihir Shagun’ u Ruhi için onu evine davet eder. Shravn’ı kırmak istemeyen İşita ve Raman yemege çıkarlar. Onların bulunduğu restoranta giderek orada karşılaşırlar. Ruhi İşita ve Raman’i görünce çok üzülür. Sev Yeter 5 kasım 101. bölüm özetini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]101. Bölüm Özet Sev Yeter 5 Kasım Pazartesi Neler Olacak? <<<tıkla[/kirmizitext]