101. Bölüm Özet Sev Yeter 5 Kasım Pazartesi Neler Olacak?


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:16
1

101.bölüm Sev Yeter özeti. Sev Yeter tüm hızıyla 5 kasım 101. bölümde devam edecek bir önceki bölümde Mihika’nın hamile olmadığını öğrenmiştik. Peki bu bölümde bizi neler bekliyor? Bir bakalım: Ruhi’yi gören Shravan çok mutlu olur. Onu ikna edip İşita’ya götürmek ister. Olayın farkına varan Shagun Mihir’e buraya onları bilerek getirdiğini düşünerek ona çok sinirlenir. Mihir’de bu bir tesadüf diyerek geçiştirmeye çalışır. Shravan’da azarı yer. Ruhi ise bu durumdan çok etkilenip üzülür.

Masaya sadece Shravan gelir. İşita bu olayın sebebini merak ederek neden geç geldiği sorar. Shravan durumdan bahsedince İşita hemen Ruhi’yi görür. Ruhi’yi yanına çağırmak ister, fakat Ruhi’nin istediği şeyi yapmadığını fark eder. Ruhi Shagun’a yönelerek orada durmak istemediğini belirtir. İşita buna şahit olduğu için kim bilir ne hissetmiştir tahmin etmişsinizdir.

Ashok ile Raman reklam yüzünün kim olacağı hakkında karar vermeye çalışırlar. Kapadia adında reklamcı hakkında konuşurlarken Ruhi oradadır. Ashok Ruhi’yi kendi kendine reklam yüzü olarak düşünür, fakat Raman buna katılmaz. Ashok Raman’a “Sen bana katılmak zorundasın sen benimle çalışıyorsun” der. Ashok Shagun’a da kabul ettiririm düşüncesiyle ümide kapılır.

Raman Işita’nın yanına giderek üzgün olduğunu belirtir. Bu arada Suraj bir kadın ayarlayıp Mihika’yı kandırmayı başarır. Suraj’ın planı işlemektedir. grip aşısı iğnesi diyerek Mihika’ya iğne yaparlar. Vurur vurmaz Mihika bayılır. kendinden geçer. Hemen Suraj Ashok’a arayarak yanına çağırır. Amaç Mihika’nın baygın haldeyken bebeğini almaktır. Ashok hastaneye gelince ona Mihika’nın hamile olmadığını belirtirler. Ashok çılgına döner. Mihika’nın uyanmaya çalıştığını gören Ashok ona saldırmaya hazırlanır.

Tam dokunacakken Shagun arar. Deliye dönen Ashok Mihika’yı tutsak alır. Shagun Raman’dan nefret ettiği için Ashok’un reklam yüzünün Ruhi olmasına karar verir. Ruhi İşita’yı her geçen gün daha çok istememeye başlar. Ruhi’yi arayan İşita, Ruhi’nin onu artık istemediğini öğrenince hayattan soğur. Ruhi’yi artık Shagun okula bırakmaz, reklam yüzüne kabul edilen Ruhi’yi Shagun hazırlayarak götürür. Bunu gören Raman şaşkına döner. Yüzündeki boyaları silerek onu o halde görmek istemediği için bunu reddeder.

Shagun Ruhi’nin beynini yıkamaya devam eder. Raman’a olan öfkesi yüzünden Ruhi’yi zorlar. Shagun amacına Ruhi’nin bunu kabul etmesi sonucu ulaşır. Onu sıkı sıkı tembihler. O sırada şirkete İşita gelir. Tam Ruhi’ye gelecekken yere yuvarlanır. Ruhi hemen İşita’ya yardım eder. Bir dahaki bölümde görüşmek üzere. Sev Yeter 6 kasım 102. bölüm özetini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Sev Yeter 102. Bölüm Özeti 6 Kasım Ashok’a Neler Olacak <<<tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.