Sev Yeter 102. Bölüm Özeti 6 Kasım Ashok’a Neler Olacak


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:11
1

Sev Yeter dizisi 6 kasım 102. bölüm özetinde neler olacak? Raman Mihika’nin Ashok tarafından tacize uğradığını ögrenince sinirden köpürür ve deliye dönerek Ashok’a hakettigi cezayı vermek ister. Raman’ın elinde kalan Ashok’u polisler kurtarmaya çalışır.

Sev Yeter 102. Bölüm Özeti başlıyor; Suraj’ın kendisini kandırdıgını öğrenen Mihika bunu kimseye söylemek istemez. Sonradan olayı öğrenen Mihir Mihika’nın kendisini korumak için böyle birşeyi anlatmadığını duyunca kendisini tutamaz ve ağlayıp kendini kahreder. Mihika’ya üzgün olduğunu belirterek sımsıkı sarılır. Rinki bu olanlari görmüstür. Bu durumdan etkilenir. İsita olayi farkedip üzülmemesi gerektiğini ve herşeyin düzeleceğini söyler.

Ruhi hala küskünlüğünü İsita’ya karsı sürdürür. Ashok’un hayatı Suraj sayesinde kurtulur. Ashok karakoldan cıkılınca yüzündeki izler dururken kendisi gibi herkesin de acı çekmesini istediğini dile getirir. Diğer taraftan Ruhi’nin reklam yüzünü kabul etttiğini aklına getirdikçe intikamını böyle alacağını düşünerek icini ferahlatmıstır.

Ruhi’nin yüz çekimi başlar. Ruhi bu cekimlerden dolayı çok yorgun ve bitkin düşer. Bu durumu Shagun’a dile getiren Ruhi ne kadar yorulsa da Shagun’un onu devam et baban için demesi uzerine Ruhi’nin çekimleri bırakmasını istemez.

Sev Yeter 6 Kasım 102. Bölüm Özeti devam ediyor; Raman Mihika’yı hastaneden alıp eve götürür. Bunu öğrenen Ashok Mihika’nın yanına gitmek icin Raman’ın evine gelir. Raman Mihika’yı alıp götürmesini istemediği için Ashok’a bağırır ve aralarında tartışma yaşanır. Ashok Raman’ın sinirlendiğinin izin vermediğini görünce Raman’a işten onu atacağını söyler. İsita bu duruma cok saşırır. Raman’ın Ashokla beraber calıştığını öğrenince şok olur. Ne kadar itiraz etse de Raman Ashok’la birlikte calışmaktadır. Bunun üstüne Ruhi’nin de Ashok icin calıstığını öğrenen İsita kahrolur. Raman isita’nın üzüldüğünü gördükten sonra hızlıca çekime gelir ve çekimi bozmak ister.

Ruhi artık yorgunluktan bitmiş tükenmiştir. Artık gücü kalmadıgı için çekime konsantre olamaz, fakat babasının ve İşita’nın oraya geldiğini gören Ruhi onların çekime karışmasına kızar. Cekime devam eder.

İşita Ruhi’yi öyle görünce mutluluktan ağlar. Ashok’la beraber calışan Raman’a İşita hiçbir şey söylemeden oradan çıkar. Raman İşita’nın peşinden giderek af diler. Raman ve Işita Ruhi için birşeyler almaya çıkarlar. Kalabalık onları çok bunaltmıştır. Mihir Rinki’ye “Dışarı çıkalım Mihika için değişiklik olur” der. Rinki ve mihir Mihika’yı da alıp yemeğe çıkarırlar. Mihir gibi giyinerek bol baharatlı yiyeceklerden yer.

Comments are closed.