Sev Yeter 31 Ekim 98. Bölüm Özeti Fragmanı ve Tüyoları


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:29
1

98.bölüm Sev Yeter özeti, 31 Ekim çarşamba günü yayınlanacak olan Sev Yeter dizisinde acaba İşita amacına ulaşabilecek mi? Sev Yeter 31 Ekim 98. Bölüm Özeti Fragmanı ve Tüyoları Ayrıntılarına bir bakalım:

Shagun Ruhi’yi almak için çok direnir. Mihir’de Ruhi’yi almaması konusunda tepki gösterir. Mihir Shagun’a sen onu küçükken terk ettin, şimdi ise hayatını yıkma der. Shagun Mihir’i dinlemez. Mihir İşita’ ya giderek maalesef Shagun’u ikna edemediğini açıklar. İşita Raman’ı azarlar. Raman yaptığı hatadan dolayı üzgündür. Herkes ağlamaya başlar. Bunları duyan Ruhi babasına “neden herkes üzgün baba” der. Ruhi’nin bu sözü üzerine herkes Ruhi’ye bakakalır.

Vandu, hemen harekete geçer. Mihika’yı ve Ashok’u arar. Vandu onlarin Shagu’na tanikliklik etmelerini ister. Mihika denemeye uğraşır, fakat Ashok bunu kabul etmez. Mihika İşita’nın yaninda olmak ister, Fakat Işita iş bahanesiyle evden ayrilir.

İşita Shagun’un yanina giderek ona yalvarmaya başlar. “Kızını düşün, kızının çektiklerini düşün” diyerek Shagun’a çıkışır. Shagun İşita’ya “Ruhiyle son gününü yaşa ve zamanini iyi değerlendir” der. İşita bu duruma üzülerek çaresizce ağlamaya başlar.

İşita rüyasında Shagu’nun Ruhi’yi kaçırdıgını görür. Bun durumdan cok korkarak Ruhi’yi aldıgı gibi kaçar. Sabah olunca İşita ve Ruhi yerinde yoktur. Işita’yi hemen aramaya başlarlar. İşita ulaşamasınlar diye telefonundan kurtulur. Ruhi’yi havaalanına götürürür. Bu durumu farkeden Shagun İşita’yı mahkemeye verir. Herkes merakla bekler.

İşita her seyi Ruhi’ye bir oyun gibi anlatarak kaçmaları gerektigini söyler. havaalanında Sarika ile karşılaşan İşita çok endişelenir. Ardından polis onlari görür, ancak İşita Sarika’ya söylememesi konusunda uyarınca polise hiçbir şey söylemez. Böylece İşita tüm korkularına rağmen onlardan kurtulur.

Sarika Rumi’ye olup bitenleri bir bir söyler. Evden bir haber duyulur. Bu haber onlari şaşkına cevirir.
Bir kadin ve çocuğu ölü olarak bulunduğu haberi gelince Raman hemen morga gider. Şükür ki morktaki kadın ve çocuk İşita ve Ruhi değildir. Raman’ın içi rahatlar. İşita karar verip Mihika’nın yanina gider, fakat İşita hastalanır ve ayaği incinir. Bunun üzerine Mihika doktoru arar.

Doktor İşita’ya ilaç yazar. Shagun birseyden habersiz evraği almak için Ashok’a gelir. Shagun. Ruhi’nin ayakkabısını görünce şaşırır. İçeri dalarak Ruhi’yi aramaya başlar. Fakat umduğu gibi olmaz. İşita çoktan orayı terketmistir. Ruhi’yi de alarak bir otele gelir. Ruhi Işita’dan habersiz babasını arayarak nerde olduğunu söyler. Raman hemen oraya gelerek İşita ve Ruhi’yi alıp götürür. Bu duruma üzülen Raman İşita’nın haline ağlar.

[kirmizitext]Sev Yeter 99. Bölüm Özeti 1 Kasım Neler Olacak? <<<tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.