Sen Anlat Karadeniz Son Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 23:08
0

ATV ekranlarının fenomen ve reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz izleyicisini ekran başına toplamaya devam ediyor. Peki 32.bölümün son fragmanında çalan şarkı nedir? Şarkıyı kim Söylüyor? Sözleri nasıl? Bu sorunun cevabını haberimizde bulacaksınız.

Reytingleriyle büyük bir başarıya imza atan ATV dizisi her geçen gün seyirciyi daha da ekrana kilitliyor. Tahir ve Nefes’in aşkı çok benimsenirken diğer tüm karakterler de beğeniyle takip ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm Fragmanı Çalan Şarkı Sözleri!

Dizinin yeni bölüm 2.tanıtımında çalan şarkı büyük merak uyandırdı. Peki bu şarkıyı kim söylüyor? Sorunuzun cevabı Erdem Akın ve şarkının ismi ise “İsimsiz Türkü” ve şarkının sözlerini siz değerli okucularımızla paylaşıyoruz..

İSİMSİZ TÜRKÜ (Erdem Akın)

Dumanim dağlarun ustinde duran
Yağmurim yağdukçe kapina vuran
Belki da güneşim yakip kavuran
Sevduğum dört mevsim yaşadum seni

Bir selamun bana

Bir sırrum var idi sakliyemedum

Bu sevdanun adini koyemedum…

Çalan şarkının söyleyeni ve orijinal videosunu sizler için paylaşıyoruz..

Dizinin son bölümünde Fatih’in vurulması çok konuşulmuştu. Şimdi seyircinin kafasındaki soru şu Fatih ölecek mi? Tüm bu soruların cevabını 32.bölümde öğreneceğiz ancak bizim tahminlerimizi de bu haberimizde bulabilirsiniz..

Son bölüm 2.tanıtımı da izleyelim..

31.bölümün son sahnesinde Fatih’in vurulması ardından tüm seyircinin aklını kurcalayan bir soru var Fatih öldü mü? Bu soru muamma bir şekilde cevap arasa da biz kendi analizlerimizi haberimizde belirttik. Buyrun..

https://www.dizihaberci.com/sen-anlat-karadeniz-fatih-olecek-mi-diziden-ayriliyor-mu/